Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

Με 8 νέες προσθήκες ενισχύεται η Βασίλισσα Νότου

Οχτώ νέες μεταγραφές ανακοίνωσε η Βασίλισσα Νότου για τη σεζόν 2020-2021, εν αναμονή και της έναρξης του πρωταθλήματος για την Β’ κατηγορία γυναικών.

Αν και το τοπίο για την Β’ Εθνική Γυναικών δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα η Βασίλισσα Νότου είναι πανέτοιμη για την εκκίνηση του πρωταθλήματος και ανακοίνωσε οχτώ νέες παίκτριες.

Λόγος γίνεται για τις:

Βούλα Κάπουα ,Βάσια Πλωμαρίτη ,Κωνσταντίνα Τσακλάνου , Γεωργία Συλλιγάρδου ,Γωγώ Πιτροπάκη, Μαριάννα Λαμπράκη , Ιωάννα Βανταράκη και Σπυριδούλα Σουλάκη .

Η ανακοίνωση της Βασίλισσας Νότου:

Οχτώ (8) προσθήκες έκανε η Βασίλισσα Νότου για τη σεζόν 2020-2021.

Άπαντες περιμένουν τις εξελίξει για τη συνέχεια πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής Γυναικών, όμως η ομάδα μας σύμφωνα με τις κινήσεις που πραγματοποίησε κατά την περίοδο της μεταγραφικής περιόδου, έδειξε πως τίποτα δεν άφησε στην τύχη της. Για του λόγου το αληθές κατάφερε να πραγματοποιήσει 8 προσθήκες και αν δεν διακοπτόταν η περίοδος, λόγω covid-19, το νούμερο θα μεγάλωνε, αφού υπήρξαν αρκετά νέα κορίτσια που ενδιαφερόταν και ενδιαφέρονται ακόμα να ντυθούν στα “πορτοκαλί”. Η  Βασίλισσας ενισχύθηκε σε όλες τις γραμμές, δυναμώνοντας με τον καλύτερο τρόπο για την αγωνιστική σεζόν 2020-2021. Όλες οι προσθήκες έγιναν με αθλήτριες που κατάγονται από το Λασίθι και παρόλο που δεν υπάρχει άλλη ομάδα στο νομό, διοίκηση και προπονητικό επιτελείο με σωστή οργάνωση και προγραμματισμό κατάφεραν να προβούν στις κινήσεις αυτές. Αναλυτικά οι μεταγραφές:

Βούλα Κάπουα – Πρώτη εγγραφή (Ακαδημία Πύργου Κ.Χ) – Δεξί Μπακ

Βάσια Πλωμαρίτη – Μετεγγραφή (Αρίωνας Σητείας) – Κεντρικό Χαφ

Κωνσταντίνα Τσακλάνου – Μετεγγραφή (Απολλωνίδες Ερέτριας) – Πλάγιος Επιθετικός

Γεωργία Συλλιγάρδου – Μετεγγραφή (Ν.Αστέρας Ρεθύμνου) – Κεντρικό Χαφ

Γωγώ Πιτροπάκη – Μετεγγραφή (Γ.Σ Εργοτέλης) – Κεντρική Αμυντικός

Μαριάννα Λαμπράκη – Μετεγγραφή (Α.Σ.Ιεράπετρας) – Αμυντικό Χαφ

Ιωάννα Βανταράκη – Μετεγγραφή (Α.Ε.Νεάπολης) – Επιθετικός

Σπυριδούλα Σουλάκη – Πρώτη εγγραφή – Επιθετικός

Να σημειωθεί ότι η Στέλλα Βασιλάκη και η Κωνσταντίνα Παπαδοπετράκη ήταν οι δύο αθλήτριες της ομάδας μας που πέτυχαν στις πανελλαδικές εξετάσεις, με την πρώτη να βρίσκεται στην Κομοτηνή, αλλά λόγω της πανδημίας δεν προχώρησε η μεταγραφή της σε σωματείο Α’ Εθνικής και η δεύτερη παρευρίσκεται στο Ηράκλειο και δήλωσε από την αρχή παρών, θέλοντας να βοηθήσει στις επίσημες υποχρεώσεις της Βασίλισσας. Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι, συνεχώς υπάρχει επικοινωνία με αθλήτριες που θέλουν να ενταχθούν στο δυναμικό της ομάδας ως πρώτες εγγραφές από όλη την περιοχή του νομού Λασιθίου, με τους ιθύνοντες της ομάδας να δηλώνουν πανέτοιμοι, για τις επόμενες κινήσεις, περιμένοντας παράλληλα και τις αποφάσεις των αρμόδιων αρχών για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Γυναικών.