Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

Στον Νίκο Γκαλίτσιο το τιμόνι της Ολυμπιάδας

Η Ολυμπιάδα Υμηττού ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή, Νίκο Γκαλίτσιο.

Νέος προπονητής για την γυναικεία ομάδα του Υμηττού ο Νίκος Γκαλίτσιος, ο οποίος είναι κάτοχος προπονητικού διπλώματος UEFA B’ και στο παρελθόν έχει ασκήσει τα προπονητικά του καθήκοντα σε ακαδημίες ποδοσφαίρου, σε ομάδες της Α’ Ε.Π.Σ. Λάρισας και στην γυναικεία ομάδα της ΑΕΛ.

H ανακοίνωση της Ολυμπιάδας Υμηττού

ΓΚΑΛΙΤΣΙΟΣ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΗΣ Α’ ΕΘΝΙΚΗΣ.
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την έναρξη συνεργασίας της Ολυμπιάδας Υμηττού με τον προπονητή Νίκο Γκαλίτσιο.
Ο Νίκος Γκαλίτσιος είναι πτυχιούχος Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο και κάτοχος διπλώματος προπονητικής UEFA B’.
Επιπλέον διαθέτει μεταπτυχιακό στην Ειδική Αγωγή, του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.
Τα τελευταία 3 χρόνια είναι Τομεάρχης στο Ι.Ε.Κ. Όμηρος στον τομέα Προπονητής Αθλημάτων.
Έχει εργαστεί ως γυμναστής και προπονητής σε ακαδημίες ποδοσφαίρου, ως προπονητής σε ομάδες της Α’ Ε.Π.Σ. Λάρισας και τη διετία 2016 – 2018 ως προπονητής στη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της Α.Ε.Λ. στην Α’ Εθνική Κατηγορία.
Στην προπόνηση της Τρίτης, ο πρόεδρος κ. Γιώργος Κουρτέλης ανακοίνωσε τη συνεργασία και παρουσίασε το νέο προπονητή στις παίκτριες.
Η έως τώρα προπονητική πορεία του Νίκου Γκαλίτσιου και οι εξειδικευμένες γνώσεις που διαθέτει, μας γεμίζουν με σιγουριά πως ο ερχομός του θα δώσει νέα ώθηση στην ομάδα.
Κόουτς καλώς όρισες στην μεγάλη Αθλητική Οικογένεια της Ολυμπιάδας !!!