11.9 C
Athens
Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου, 2025

Η Αδιάκριτη

Καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε. Καθισιό υπάρχει για την Εθνική “φάντασμα”. Τηλεδιάσκεψη έχει σήμερα το Βιλαμπαχο της οδού Ακαδημίας. Τι καλύτερο ξεκίνημα σε μια βροχερή εβδομάδα.

  1. Εαν ρωτήσει κάποιος την Βιλαρίμπα στο Γουδί γιατί υπάρχει διακοπή στο πρωτάθλημα τςη Α Εθνικής, θα λάβει την απάντηση πως αυτό γίεται λόγω των αγώνων της εθνικής ομάδας. εαν ρωτήσεις τους υπέυθυνους των εθνικών ομάδων με ποιούς πάιζουμε φιλικά αυτή την εβδομάδα ως απάντηση το μετέωρο βλέμμα του ροφού.
  2. Λένε πως ο ροφός είναι ψάρι ιδιαίτερο. Εκεί που τον συνάντησες μικρό, εκεί θα τον βρεις και μεγάλο. Ψάρι δημόσιος υπάλληλος. Δεν του αρέσουν οι πολλές αλλα΄γε΄ς στη ζωή του, μέχρι βέβαια να καταλήξει να γίνει μια υοπε΄ροχη ψαρόσουπα. Τότε είναι αργά να αλλάξει τα πιστεύω του.
  3. Κάπως έτσι εξελίσσεται η κατάσταση στην Εθνική ομάδα γυναικών. Αποφάσισε ο τεχνικός διευθυντής των Εθνικών ομάδων κ. Δημήτρης Παπδόπουλος, πως ο κατάλληλος για να διαδεχθεί το Κατηκαρίδη στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας ήταν ο πολύ καλός του φίλος Βασίλης Σπέρτος. Κανένα πρόβλημα. Ούτως ή άλλως όλοι κρίνονται από τα αποτελέσματα οπότε μέχρι να δούμε τι θα κάνει στον πάγκο και ο Σπέρτος διατηρούμε τις απόψεις μας.
  4. Το πρόβλημα όμως δεν είναι ποιόν διάλεξε ο Παπαδόπουλος, και μακάρι να δικαιωθεί για την επιλογή του. Το πρόβλημα είναι πως ο Σπέρτος στερούνταν των απαραίτητων δικαιολογητικών για να αναλάβει ως Ομοσπονδιακός τεχνικός, ήτοι, δεν διέθετε το UEFA Pro. Λύθηκε και αυτό γιατό μπήκε στη σχολή του Pro που η πρώτη του φάση διεξήχθη την προηγούμενη εβδομάδα. Οποότε το μόνο που λείπει είναι η επίσημη ανακοίνωση.
  5. Καλά όλα αυτά, αλλά επειδή δεν είχαμε προπονητή, η Εθνική τελικά δεν θα παίξει!!! Ούτε στην Ουγκάντα αδέλφια τέτοια κατάντια. Δεν κλείστηκε φιλικό με καμία ομάδα. Και εδώ ανακύπτει το ερώτημα. Αφού τελικά η εθνική μας δεν παίζει γιατί διακόπηκε το πρωτάθλημα; Η μοναδική ομάδα που πραγματικά ωφελήθηκε από την απόφαση αυτή είναι τελικά η ΑΕΚ καθώς Βιολάρη και Παναγιώτου θα πάνε να παίξουνε με την Εθνική της Κύπρου.
  6. Εαν κάποιος στην ΕΠΟ διερωτήθηκε τι έγινε και δεν θα παίξει η Εθνική, μην αγχώνεσθε. Είναι χειρότεροι από ροφοί. Το θεωρούνε τόσο φυσιολογικό μια Εθνική ομάδα για 5 μήνες να μην έχει προπονητή.
  7. Αυτό που έγινε χθες στο γήπεδο του ΠΑΟΚ με τις Νέες Ατρομήτου κατά τη γνώμη μου είναι ντροπή και γενικώς κακό για το πρωτάθλημα. Εντάξει ο ΠΑΟΚ βρήκε και σκότωσε τον πεθαμένο. Είδανε παίκτριες έμπειρες όπως η Μήτκου, η Βαρδαλή, κτλ απέναντι τους ένα κοριτσάκι 14 χρονών και ξεκίνησαν να σουτάρουν από όπου μπορούσαν.  Εξαντλήθηκε η μαγκιά τους ξεφτυλίζοντας ένα παιδάκι; έτσι ένιωσαν ωραία; Απέναντι σε μια ομάδα που είχε στην 11αδα 5 ανήλικες και άλλες  αλλαγες μόνο όλες ανήλικες; Πραγματικά από ορισμένες παίκτριες του ΠΑΟΚ που έχουν δείξει την ευαισθησία τους σε άλλα θέματα περίμενα πιο υπεύθυνη θέση και όχι να λένε μετά το τέλος του παιχνιδιού πως έπρεπε να βάλουν όσο το δυνατόν περισσότερα γκολ για να έχουνε προβάδισμα απέναντι στην ΑΕΚ.
  8. Ούτε για το πρωτάθλημα είναι ωραίο να υπάρχουν τέτοια σκορ γιατί δείχνουν ένα πρωτάθλημα καραγκιόζη.
  9. Κολλημένη θα έιμαι σημερα στις 6 να ακούσω τι θα πούνε στην Ενωση. Πόσο ικανοποιημένοι είναι από την εξέλιξη ενός πρωτθλήματος που κόβονται δεν κόβονται 20 εισιτήρια ανα αγώνα.
RELATED ARTICLES

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εκτός από αδιάβαστη είσαι και ξεχασιάρα.Πρώτη αγωνιστική η αεκ με τα Τρίκαλα 8-0 και δεν έβαλε αλλαγή ούτε μία μικρή παρά έβαλε την Κόγγουλη για να αυξήσει τα γκολ.Σε αντίθεση με τον ΠΑΟΚ που όλο το δεύτερο ημίχρονο και όλες οι αλλαγές ήταν με κοπέλες από 14 έως 16 χρονών

    • Και επειδή έχετε μνήμη χρυσόψαρου σας υπενθυμίζω τον Απρίλιο του 2023 σε ματς ΒΑΣΣΙΛΙΣΑ ΝΟΤΟΥ- ΝΕΕΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ. 0-25. Ναι δεν είναι λάθος 0-25

    • Εαν η Κιουρεξίδου και η Μοσχονά είναι 14-16 χρονών τότε σίγουρα έχετε κάποιο πρόβλημα στο να ξέρετε να μετράτε. Και κανένας επίσης δεν δικαιολόγησε το 8-0 της ΑΕΚ. Σας δικαιολογώ όμως απόλυτα καθώς ο φανατισμός σας δεν σας αφήνει να δέιτε καθαρά το ποδόσφαιρο όπως πρέπει να είναι. Ας συνεχίσει λοιπν η Μήτκου να πανηγυρίζει για τα 4 γκολ που έβαλε στο 14χρονο και της εύχομαι να κάνει το ίδιο και απέναντι στη Γιαννακούλη

  2. Κανείς δεν είπε ότι δικαιολογήσουμε τα προαναφερθέντα σκορ αλλά δεν είδαμε να μιλάτε για ποδοσφαιρικό bullying.Τελος πάντων φάνηκαν τα αισθήματά σας

  3. Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο!! Οπότε αργά ή γρήγορα θα καταλάβουμε τι ρόλο παίζει και η αδιάκριτη μιας και βλέπουμε πολλές κωλοτούμπες!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Μαγ επί Η Αδιάκριτη
elenidiva1@ επί Η Αδιάκριτη
elenidiva1@ επί Η Αδιάκριτη
Ελένη επί Η Αδιάκριτη
Μαγ επί Η Αδιάκριτη
Ελένη επί Η Αδιάκριτη
Μαρια επί Η Αδιάκριτη: