Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

Πόλο: «Λύγισε» η Ελευθερία Πλευρίτου

Η Ελευθερία Πλευρίτου δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της μετά την ήττα της Εθνικής ομάδας πόλο γυναικών από τον Καναδά και την όγδοη θέση στο Παγκόσμιο.

 

Μιλώντας στην ΕΡΤ τόνισε με δάκρυα στα μάτια: «Η όγδοη θέση δεν μας ικανοποιεί καθόλου. Είμαστε πολύ στενοχωρημένες και απογοητευμένες από τα τελευταία παιχνίδια και ειδικά για το σημερινό. Τα προηγούμενα κρίθηκαν στο γκολ που φαίνεται ότι οι ομάδες έχουμε στο ίδιο επίπεδο. Και οι οκτώ ομάδες εδώ είμαστε το ίδιο καλές και έχει φανεί από τα σκορ, όλα έχουν κριθεί στο γκολ, κάθε ομάδα μπορεί να νικήσει την άλλη ανά πάσα στιγμή και μέρα, οπότε εμείς αδικούμε τους εαυτούς μας. Ξέρουμε ότι μπορούμε να παίξουμε καλύτερα και στις επόμενες δύο διοργανώσεις, τον Ιανουάριο στο Ευρωπαϊκό και το Παγκόσμιο θα έχουμε καλύτερο πρόσωπο. Θα μαζέψουμε τα κομμάτια μας γιατί η 8η θέση μας αδικεί και πιστεύω σε κάθε μια από τις συμπαίκτριές μου».

 

Για το αν αυτή η εμπειρία θα δυναμώσει την ομάδα για τη συνέχεια: «Στον αθλητισμό χρειάζονται κι αυτά. Όπως πέρυσι που από την έβδομη θέση, βγήκαμε δεύτερες στην Ευρώπη. Όλοι γνωρίζουμε ότι το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα είναι πιο δύσκολο γιατί είμαστε πέντε ομάδες, ενώ στο Παγκόσμιο είμαστε 7-8. Θα είναι δύσκολο και το Ευρωπαϊκό και το Παγκόσμιο, σίγουρα μεγάλος στόχος είναι η πρόκριση, αλλά θα παλέψουμε και για ένα μετάλλιο, γιατί η ομάδα μας αξίζει πολλά περισσότερα».