Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

Η Μανωλιουδάκη στα Χανιά!

H πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού, Φιλιώ Μανωλιουδάκη είναι έτοιμη να επιστρέψει στην ενεργό δράση και να διεκδικήσει με τον ΝΟ Χανίων την άνοδο στην Α1 κατηγορία.

Βλέψεις πρωταθλητισμού έχει η γυναικεία ομάδα υδατοσφαίρισης του ΝΟ Χανίων στην Α2 κατηγορία, που ξεκινά στις 23 Φεβρουαρίου. Με ένα κράμα έμπειρων και νέων παικτριών και υπό τις τεχνικές οδηγίες του Γιώργου Κατσουλάκη ο ΝΟΧ θα παίξει για την άνοδο στην Α1 κατηγορία.
Ανάμεσα στο ρόστερ της ομάδας ξεχωρίζει το όνομα της Φιλιώς Μανωλιουδάκη. Η 36χρονη πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού, έπειτα από σχεδόν τέσσερα χρόνια ετοιμάζεται για την επιστροφή της στην ενεργό δράση φορώντας το σκουφάκι της ομάδας από την οποία αναδείχθηκε.
Έχοντας κατακτήσει τα πάντα με τον Ολυμπιακό και αρχηγός στην πρώτη Euroleague το 2015, η Φιλιώ Μανωλιουδάκη κοσμεί ένα ρόστερ έτοιμο για πρωταθλητισμό.

Άλλωστε, το σύνολο που έχει δημιουργήσει ο Κατσουλάκης αποτελείται από παίκτριες που έχουν αγωνιστεί μαζί στο παρελθόν. Οι Μαρία και Φιλιώ Μανωλιουδάκη, η Βάσω Μαυρέλου, η Μαρκέλλα Πλούμη και η Μαρία Μπαλωμενάκη είναι μερικές από τις παίκτριες του ΝΟ Χανίων φέτος, οι οποίες θα διεκδικήσουν την άνοδο στην Α1 Γυναικών.
Πηγή: gazzetta.gr