Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

Online Σεμινάριο πιστοποίησης InStat Scout

Το Ινστιτούτο Αθλητικής Ανάλυσης (Institute of Sport Analysis) διοργανώνει το ετήσιο Σεμινάριο για την επίσημη πιστοποίηση χρήσης της πλατφόρμας InStat Scout.

Όσο περνάνε τα χρόνια όλο ένα και περισσότεροι υποστηρικτές και εργαζόμενοι στον χώρο του αθλητισμού, επενδύουν σε νέες μεθόδους και τεχνολογίες με σκοπό την εξέλιξη και την βέλτιστη απόδοση παικτών-παικτριών και ομάδων.

Στο πλαίσιο της εφαρμογής νέων τεχνολογιών και μεθόδων για το επόμενο βήμα προς την εξέλιξη του ποδοσφαίρου, το Ινστιτούτο Αθλητικής Ανάλυσης διοργανώνει σεμινάριο για την εκπαίδευση και πιστοποίηση πάνω στην μεγαλύτερη πλατφόρμα δεδομένων, Scouting και ανάλυσης αθλητών και ομάδων παγκοσμίως.

H ανακοίνωση του Institute of Sports Analysis: 

To Ινστιτούτο Αθλητικής Ανάλυσης διοργανώνει το ετήσιο 4ημερο Σεμινάριο για την επίσημη πιστοποίηση χρήσης της πλατφόρμας InStat Scout για την Ελλάδα στις 17, 18, 19, 20 Μαϊου.
Το InStat Scout, αποτελεί την παγκόσμια πλατφόρμα Scouting και ανάλυσης αθλητών και ομάδων που εμπιστεύονται περισσότερες από 7000 επαγγελματικές ομάδες παγκοσμίως.
Διαθέτει βάση δεδομένων για περισσότερους από 2 εκατομμύρια ποδοσφαιριστές για 3500 διοργανώσεις.
Το Ινστιτούτο Αθλητικής Ανάλυσης είναι ο αποκλειστικός συνεργάτης του INSTAT για Ελλάδα και Κύπρο.
Για περισσότερες πληροφορίες και για την κατοχύρωση θέσεων επικοινωνήστε μαζί μας.
Email : info@insa.gr
Τηλέφωνο: 211 405 9540