Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

Μεγάλης σημασίας νίκη της Εθνικής Γυναικών επί του Καζακστάν

Η Εθνική Γυναικών επικράτησε 3-2 του Καζακστάν και πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών 2023.

Η Εθνική Γυναικών επικράτησε 3-2 του Καζακστάν στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο για τη δεύτερη αγωνιστική του 9ου προκριματικού ομίλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών 2023. Δύο γκολ, το πρώτο και το τρίτο για την Ελλάδα η Αναστασία Σπυριδωνίδου (7΄,  72΄), αυτογκόλ της Αϊτίμοβα (45+2΄) το δεύτερο.

Μπορτνίκοβα στο 19΄ και Κιργκιζμπάεβα στο 81΄ σημείωσαν τα γκολ του Καζακστάν.

Η ελληνική ομάδα έπαιξε κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο και με ανάπτυξη κυρίως από τα άκρα δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες για να σημειώσει περισσότερα τέρματα. Συνολικά ένα καλό παιχνίδι από το ελληνικό συγκρότημα, με βάση την εποχή και τον μικρό βαθμό ετοιμότητας αρκετών από τις διεθνείς.

Ελλάδα: Βλασιάδου, Μίτκου (82΄ Γεωργίου), Γκάτσου, Σιδηρά, Γιαννακά, Σαρρή, Μωραΐτου (83΄ Στράντζαλη), Κακαμπούκη (73΄ Καλδαρίδου), Χαμαλίδου (61΄ Παλαμά), Μάρκου, Σπυριδωνίδου (73΄ Πούλιου).

Καζακστάν: Σαρατόβτσεβα, Ντεμίντοβα, Μιασνίκοβα, Αϊτίμοβα, Μπούροβα (74΄ Τουρλιμπέκοβα), Ζανατάγεβα, Νουρούσεβα, Καϊρούλινα, Κιργκιζμπάεβα, Βλάσοβα (46΄ Ζουμαμπάικιζι), Μπορτνίκοβα.