Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

Γιώργος Κυριαζής: ” Έγινε ακριβώς αυτό που θέλαμε ”

Στο γεγονός ότι οι παίκτριες της Εθνικής Γυναικών κατάφεραν μέσα σε λίγα εικοσιτετράωρα να διαχειριστούν μία βαριά ήττα και να πραγματοποιήσουν μια καλή εμφάνιση φτάνοντας στη νίκη επί του Καζακστάν, στάθηκε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Κυριαζής.

“Έγινε ακριβώς αυτό που θέλαμε. Οι παίκτριές μας κατάφεραν να διαχειριστούν την ήττα από τη Γαλλία και είμαι πολύ περήφανος για αυτές, καθώς μόνο εύκολο δεν είναι αυτό που έκαναν”, σχολίασε αρχικά ο κ. Κυριαζής, για να αναφερθεί στη συνέχεια στο αγωνιστικό μέρος του αγώνα με το Καζακστάν:

“Μπήκαμε από το πρώτο λεπτό στο παιχνίδι με σκοπό να πιέσουμε τον αντίπαλο και το καταφέραμε σε μεγάλο βαθμό. Είχαμε καλή ανάπτυξη, κυρίως από τα πλάγια και δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, από ό,τι είδα στα στατιστικά είχαμε είκοσι τέσσερις τελικές και μπορούσαμε να πετύχουμε περισσότερα γκολ αν είχαμε μεγαλύτερη ευστοχία. Στην άμυνα θέλουμε ακόμη λίγη δουλειά, τόσο στο καθαρά τεχνικό μέρος, όσο και στο να μάθουμε να διαχειριζόμαστε τα παιχνίδια όταν είμαστε μπροστά στο σκορ.

Συνολικά είμαστε ευχαριστημένοι με την εμφάνιση και το αποτέλεσμα, για τους λόγους που προανέφερα”.