Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

Κυριαζής : “Μπορούμε καλύτερα, πάμε με καλή διάθεση στο παιχνίδι”

Η Εθνική Γυναικών δίνει δεύτερο συνεχόμενο αγώνα με την Εσθονία, μετά τη νίκη της 3-1 στο Ταλίν, αυτή τη φορά στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο (12/04, 20:00), για τα προκριματικά του Women’s World Cup. Ο προπονητής Γ. Κυριαζής προσβλέπει σε περαιτέρω βελτίωση.

«Πραγματοποιήσαμε καλή εμφάνιση στον αγώνα με την Εσθονία στο Ταλίν, πετύχαμε τρία γκολ και δημιουργήσαμε ευκαιρίες για περισσότερα. Στο ματς της Πάτρας με τον ίδιο αντίπαλο, θέλουμε να βελτιώσουμε κάποια πράγματα πάνω στα οποία ήδη δουλεύουμε, ώστε να παρουσιαστούμε ακόμη καλύτεροι ως ομάδα, καθώς πιστεύω ότι έχουμε τις δυνατότητες για κάτι τέτοιο. Εκείνο που διαπιστώνουμε και μας χαροποιεί, είναι η καλή διάθεση όλων των παικτριών στις προπονήσεις και το γεγονός ότι ως τώρα είμαστε όλοι υγιείς.

Θέλω να ευχηθώ την ταχύτερη δυνατή ανάρρωση στην Κωνσταντίνα Στράντζαλη, να πάνε όλα καλά και να επιστρέψει υγιής στην αγωνιστική δράση».

* Ο αγώνας με την Εσθονία στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο στις 12/04 (20:00) θα καλυφθεί από το Nova Sports Prime σε απευθείας μετάδοση.

Η βαθμολογία και το πρόγραμμα του ομίλου της Εθνικής.