Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

Κλήσεις στην Εθνική γυναικών για Γαβριηλίδου, Χαμαλίδου, Σιδηρά και Κωτσάκι

Γνωστές έχουν αρχίσει να γίνονται οι κλήσεις της Εθνικής ποδοσφαίρου γυναικών για τον αγώνα με την Γερμανία στις 27 Νοεμβρίου στα πλαίσια των προκριματικών αγώνων του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα ο προπονητής της Εθνικής Γυναικών, Γιώργος Κυριαζής, κάλεσε τις παίκτριες του Εργοτέλη, Δανάη-Ελένη Σιδηρά και Στέλλα Κωτσάκι οι οποίες είχαν αγωνιστεί και στις προηγούμενες αναμετρήσεις με την φανέλα της Εθνικής.

Επίσης δύο ήταν και οι κλήσεις για τις παίκτριες της  Δόξας 2016, με τις  Γαβριηλίδου Ευδοξία και Χαμαλίδου Ιωάννα να ενσωματώνονται στην αποστολή.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει  την Γερμανία στις 27 Νοεμβρίου στο Μόναχο, στα πλαίσια της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Γαβριηλίδου, Χαμαλίδου, Σιδηρά ,Κωτσάκι  και οι υπόλοιπες παίκτριες που αναμένεται να ανακοινωθούν θα πρέπει να βρίσκονται στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο “Athens Coast” στις 25 Νοεμβρίου στις 13:00, προκειμένου να ενσωματωθούν με την Εθνική ομάδα, ενώ η επιστροφή τους είναι προγραμματισμένη για τις 28 Νοεμβρίου.