Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

Gisela Betancourt: «…υπάρχει πάντα χώρος για βελτίωση…»

H  33χρονη  αθλήτρια και επιθετικός της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ ,Gisela Betancourt ,μίλησε στην επίσημη σελίδα του acpaok.gr για την ζωή στην Ελλάδα αλλά και το αγωνιστικό επίπεδο της ομάδας της.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της Gisela Betancourt

«Για να είμαι ειλικρινής στην αρχή ήμουν λίγο αγχωμένη με την ιδέα να έρθω στην Ελλάδα, γιατί είναι μια διαφορετική ήπειρος. Όμως όταν ήρθα, οι άνθρωποι εδώ με έκαναν να νιώσω ευπρόσδεκτη και πλέον αγαπώ να βρίσκομαι εδώ. Συνηθίζω την κουλτούρα και τους ανθρώπους και νομίζω ότι είναι μία πολύ ωραία εμπειρία. Οι άνθρωποι εδώ με υποδέχτηκαν και είμαι ευγνώμων που βρίσκομαι εδώ και έχω την ευκαιρία να παίζω σε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας.

Μετά από τόσους μήνες χωρίς προπονήσεις, η ομάδα βρέθηκε ουσιαστικά στο μηδέν. Οπότε το ξεκίνημα ήταν λίγο δύσκολο, αλλά μέρα με τη μέρα βλέπουμε πρόοδο σαν ομάδα. Πιστεύω ότι σε αυτή τη φάση της προετοιμασίας είμαστε έτοιμοι, αν και υπάρχει πάντα χώρος για βελτίωση. Για να είμαι ειλικρινής, χαίρομαι που έχουμε αυτόν τον έξτρα χρόνο για να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και ελπίζουμε ότι θα μπορέσουμε να επιτύχουμε ένα καλό αποτέλεσμα φέτος».