Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

Εργοτέλης: Αναπτυξιακές δράσεις για βελτίωση υποδομών

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή έλαβε χώρα την Κυριακή στο Μαρτινέγκο το τουρνουά Φιλίας του Εργοτέλη. 

Η γυναικεία ομάδα του Εργοτέλη υποδέχτηκε τις μικρές της φίλες σε μια αναπτυξιακή δράση με σκοπό να μυήσει κορίτσια δημοτικού και γυμνασίου στην μαγεία του ποδοσφαίρου.

Πέραν των ομιλιών έγιναν και δοκιμαστικά για τη στελέχωση των τμημάτων υποδομής της Κρητικής ομάδας.

Η ενημέρωση του Εργοτέλη για τη δράση:

«Σε μια ξεχωριστή δράση προχώρησαν την Κυριακή 11 Οκτωβρίου οι Γυναικείες ομάδες ποδοσφαίρου του Εργοτέλη, οι οποίες υποδέχθηκαν στο Μαρτινέγκο δεκάδες κορίτσια προκειμένου να τους δείξουν τα… “μυστικά” του ποδοσφαίρου.

Παίκτριες της Γυναικείας ομάδας του ΓΣ Εργοτέλης, η οποία βρίσκεται την τελική ευθεία της προετοιμασίας της ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Α’ Εθνικής, όπως και οι Νέες Εργοτέλη οι οποίες επίσης ετοιμάζονται για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, υποδέχθηκαν με ιδιαίτερη χαρά όλα τα κορίτσια τα οποία βρέθηκαν στο γήπεδο “Ν. Καζαντζάκης”.

Μίλησαν μαζί τους, προπονήθηκαν και κυρίως αναφέρθηκαν σε όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν τα κορίτσια που θέλουν να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο.

Τους τόνισαν τη σπουδαιότητα που έχει ο αθλητισμός στη ζωή του ανθρώπου, ενώ μοιράστηκαν επίσης και τις ως τώρα εμπειρίες τους σε εγχώριο, αλλά και διεθνές επίπεδο, από τις ποδοσφαιρίστριες του Εργοτέλη οι οποίες αποτελούν στελέχη των Εθνικών μας ομάδων.

Στα παιδιά μίλησαν και οι προπονητές των Γυναικείων ομάδων του Συλλόγου, η Γιάννα Δούκα τεχνικός της Γυναικείας ομάδας και ο Δημήτρης Χατζηστυλλής τεχνικός στις Νέες Εργοτέλη.»