Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

Τριπλό μεταγραφικό “χτύπημα” για τον ΑΡΗ

Τριπλό μεταγραφικό “χτύπημα” έκανε ο ΑΡΗΣ στο Πόλο Γυναικών, ανακοινώνοντας την απόκτηση της Ελπίδας Σταυρίδου, της Ζωής Βαρελίδη και της Χριστιάννας Κουλουμπή από το Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης.
Αναλυτικά ο Α.Σ. ΑΡΗΣ αναφέρει:

“Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ και το τμήμα Πόλο Γυναικών ανακοινώνουν τις τρεις πρώτες μεταγραφές οι οποίες θα ενισχύσουν τη γυναικεία ομάδα του συλλόγου μας.

Ο ΑΡΗΣ απέκτησε την τερματοφύλακα Ελπίδα Σταυρίδου, την περιφερειακό Ζωή Βαρελίδη και την επίσης περιφερειακό Χριστιάννα Κουλουμπή, οι οποίες εντάχθηκαν στο δυναμικό της ομάδας μας, προερχόμενες από το φημισμένο Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης.

Οι τρεις αθλήτριες είναι 21 ετών και βρίσκονται ήδη στη Θεσσαλονίκη. Ξεναγήθηκαν στους χώρους του «Κλεάνθης Βικελίδης», πήραν ένα σύντομο μάθημα ιστορίας για τον πρώτο πρωταθλητή υδατοσφαίρισης Ελλάδας και πρωτοπόρο της Θεσσαλονίκης σε θέματα γυναικείου αθλητισμού, είδαν από κοντά τα εκατοντάδες τρόπαια του Α.Σ. ΑΡΗΣ κι ενημερώθηκαν για τις ανθρωπιστικές αξίες που ο Σύλλογός μας πρεσβεύει από το 1914.

Ευχόμαστε στις αθλήτριές μας υγεία, επιτυχίες, δυνατές στιγμές με την ομάδα μας και περισσότερο να μπορέσουν να βιώσουν ως αθλήτριες τα υψηλά ιδανικά που υπηρετεί ο ΑΡΗΣ”.