Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

Στα κορίτσια του Ολυμπιακού το 1ο Σούπερ Καπ

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 30-4 του Νηρέα Χαλανδρίου στον Πειραιά και κατέκτησε το 1ο Σούπερ Καπ της ιστορίας στο πόλο γυναικών.

Μετά από τους άνδρες και οι γυναίκες του Ολυμπιακού κατέκτησαν μέσα σε λίγες ώρες στον Πειραιά το Σούπερ Καπ στο πόλο.

Η ομάδα του Χάρη Παυλίδη επικράτησε με 30-4 στον τελικό του Νηρέα Χαλανδρίου και έτσι πήρε το 1ο Σούπερ Καπ της ιστορίας.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χάρης Παυλίδης δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής:

«Αυτό που λένε να τις… εκατοστίσουμε τις κούπες το έκαναν οι άντρες πριν και εμείς τις κάναμε 101. Είμαστε σίγουροι ότι θα έρθουν και άλλες ακόμα. Όσο αναφορά το σημερινό παιχνίδι εμείς κατεβήκαμε σοβαροί και μοιράσαμε το χρόνο συμμετοχής σε όλα τα κορίτσια.

Προσπαθήσαμε να ελέγξουμε το σκορ για να μην ξεφύγει και να δείξουμε σεβασμό στο θεσμό και στην αντίπαλη ομάδα. Το φετινό πρωτάθλημα περιμένουμε να είναι λίγο περίεργο λόγω των συνθηκών και εγώ προσωπικά θέλω να ευχηθώ πάνω από όλα να έχουμε υγεία.

Η ομάδα ίσως να μην είναι ίδια σε δυναμική σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές, ωστόσο είμαι πολύ αισιόδοξος και έχω πίστη στην ομαδική δουλειά και στη θέληση που δείχνουν τα κορίτσια. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε το σερί που έχουμε τα τελευταία χρόνια, ενώ θέλω πραγματικά να ευχαριστήσω τον σύλλογο για την απόφαση που πήρε να μας επιτρέψει να συμμετάσχουμε στα ευρωπαϊκά κύπελλα και θέλουμε να τον δικαιώσουμε με μια καλή πορεία».

Από την άλλη η Νικόλ Ελευθεριάδου είπε: «Οι Άνδρες έκαναν το 100, πριν από εμάς και εμείς το 101 στους τίτλους της δεκαετίας. Είμαστε μεγάλη ομάδα και σύλλογος και αυτό φαίνεται σε όλους τους τομείς. Από κει και πέρα σήμερα μπήκαμε δυνατά και με συγκέντρωσε και ξεκινήσαμε με τον καλύτερό τρόπο τη νέα σεζόν. Εύχομαι να κερδίσουμε και τις επόμενες κούπες που θα διεκδικήσουμε φέτος»

Τα οχτάλεπτα: 8-0, 7-2, 5-1, 10-1

Ολυμπιακός (Χάρης Παυλίδης): Διαμαντοπουλου, Πλευρίτου Ελ. 5, Μπενέκου 6, Ελευθεριάδου 1, Κανετίδου, Αβραμίδου 2, Σιούτη 2, Πλευρίτου Μ. 1, Χαλδαίου, Πλευρίτου Β. 7, Τσουκαλά 1, Μυριοκεφαλιτάκη 5, Σταματοπούλου, Τορνάρου, Τριχά.

Νηρέας (Ανέστης Πεσματζόγλου): Λάζαρη, Δασκαλάκη, Μαυρωτά, Κοτσαύτη – Απέργη, Κοβάτσεβιτς Ν., Πάτερου, Κανελλοπούλου, Μπόβαλη 2, Αγγελίδη 1, Κονταλέξη, Κάτσαρη 1, Νιαρχάκου, Κοβάτσεβιτς Σ. – Μ., Παναγιώτη .