Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

Πόλο: Στον τελικό ο ΝΟΒ, 10-9 τον Εθνικό

Στη διαδικασία των πέναλτι κρίθηκε στο κολυμβητήριο του Λαιμού το 2ο εισιτήριο στους τελικούς του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 γυναικών.

Η Βουλιαγμένη βγήκε νικήτρια επί του Εθνικού με συνολικό σκορ 10-9 (καν. αγ. 5-5) και μετά το περσινό διάλειμμα επιστρέφει στους τελικούς, όπου με μειοντέκτημα έδρας θα παίξει με τον πρωταθλητή Ολυμπιακό. Ο Εθνικός και η περσινή φιναλίστ Γλυφάδα θα παίξουν για την 3η θέση.

Χρειάστηκε να εκτελεστούν 16 πέναλτι μέχρι να βγει η νικήτρια στο δραματικό 3ο αγώνα της ημιτελικής σειράς ανάμεσα στο ΝΟΒ  και τον Εθνικό. Μεγάλες πρωταγωνίστριες οι δύο τερματοφύλακες, με τη Μαρίνα Κοτσιώνη να νικά και στη δεύτερη εκτέλεση την Άλκηστη Μπενέκου και να χαρίζει την πρόκριση στη Βουλιαγμένη. Στην απέναντι εστία τρεις αποκρούσεις είχε η αρχηγός Ελένη Σωτηρέλη, στην πρώτη πεντάδα των πέναλτι, όμως δεν αποδείχθηκαν αρκετές για τον Εθνικό.

Remaining Time-0:00

Fullscreen

Mute

Ο αγώνας στην κανονική διάρκεια χαρακτηρίστηκε από το άγχος, την αστοχία (1/8 η Βουλιαγμένη στον παραπάνω, 1/6 ο Εθνικός), αλλά και από την επιστροφή τού Εθνικού στην 4η περίοδο.

 

ΤΟ «ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ»

Τα οκτάλεπτα: 0-0, 1-1, 3-1, 1-3.
Τα πέναλτι: 5-4

ΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ

Ελληνιάδη Απόκρουση Σωτηρέλη
Κοντονή 0-1
Ριτζ 1-1
Κανετίδου Απόκρουση Κοτσιώνη
Γιαννοπούλου 2-1
Άλκ. Μπενέκου Απόκρουση Κοτσιώνη
Αγγελίδη Απόκρουση Σωτηρέλη
Καραμπέτσου Δοκάρι
Μιμίδη Απόκρουση Σωτηρέλη
Μπορίσοβα 2-2
Ελληνιάδη 3-2
Κοντονή 3-3
Ριτζ 4-3
Κανετίδου 4-4
Γιαννοπουλου 5-4
Αλκ. Μπενέκου Απόκρουση Κοτσιώνη

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Κική Λιόση): Κοτσιώνη, Καΐάφα, Καλογεροπούλου, Ελληνιάδη 5, Γιαννοπούλου 2, Ριτζ 2, Τανκέεβα, Βάλβη, Στρατηδάκη 1, Ανδρεάδη, Μιμίδη, Αγγελίδη, Ε. Πάτρα, Μαρκατσέλη, Κρασσά.

ΕΘΝΙΚΟΣ (Γιώργος Μορφέσης): Σωτηρέλη, Καραμπέτσου, Μπορίσοβα 2, Λασκαρίδου, Κοντονή 3, Μπέτα, Χατζηκυριακάκη, Άλκ. Μπενέκου 1, Ρακιτζή, Κανετίδου 2, Ιόλη Μπενέκου, Άντριους 1, Μπεκρή, Κατσιμπρή, Κλαψιανού.