Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

Πόλο: Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του 1ου τελικού Challenger Cup

Ο Απόλλων Σμύρνης βγάζει σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του 1ου τελικού με την Τεράσα για το Challenger Cup στο «Σεράφειο» κολυμβητήριο (Τετάρτη 19 Απριλίου, 20:00).

 

Η… αμφίβια «ελαφρά ταξιαρχία», που διανύει τον 9ο χρόνο από την ίδρυση της στην Αθήνα, έχει ήδη γράψει ιστορία αφού έχει γίνει η μόλις 5η ελληνική ανδρική ομάδα υδατοσφαίρισης που φτάνει σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης και αποσκοπεί στο να γίνει η, μόλις, 3η που θα καταφέρει να κατακτήσει την κούπα!

 

Ο μεγάλος στόχος του Νίκου Δεληγιάννη και των παικτών του είναι, πλέον, αυτός και θα κριθεί στους διπλούς τελικούς με την Τεράσα, αρχικά στις 19 Απριλίου στην Αθήνα και ακολούθως στις 29 Απριλίου στην έδρα της ισπανικής ομάδας.

Με απόφαση της διοίκησης του τμήματος τα εισιτήρια θα τιμώνται προς 5 ευρώ έκαστο και θα τεθούν σε κυκλοφορία, το διάστημα 10 π.μ. – 2 μ.μ., από τα γραφεία του Γυμναστικού Συλλόγου Απόλλων Σμύρνης στη Ριζούπολη.

 

Μέχρι και τη Μεγάλη Πέμπτη τα εισιτήρια θα διατίθενται το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα από τα γραφεία του ΓΣ, τα οποία θα μείνουν κλειστά από τη Μεγάλη Παρασκευή μέχρι και τη Δευτέρα του Πάσχα. Θα ανοίξουν ξανά την Τρίτη του Πάσχα (18/4), ώστε η διάθεση να συνεχιστεί, επίσης το διάστημα 10-2 μ.μ., μέχρι και την ημέρα του τελικού (19/4) ή μέχρις εξαντλήσεως των εισιτηρίων.

 

Εφόσον έχουν περισσέψει εισιτήρια θα διατίθενται και στην είσοδο του «Σεράφειου» πριν την έναρξη του σπουδαίου αγώνα, ενώ σε περίπτωση sold out νωρίτερα θα υπάρξει έγκαιρη ενημέρωση.

 

Να σημειώσουμε ότι, με εξαίρεση τα παιδιά των ακαδημιών του τμήματος Υδατοσφαίρισης, στον τελικό θα μπουν στο κολυμβητήριο την Τετάρτη 19 Απριλίου μόνοι όσοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο και φυσικά οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας, που θα εισέρχονται με την επίδειξή του στην είσοδο του «Σεράφειου».