Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

Πόλο: Οι «εκλεκτές» της Καμμένου

Στην τελική της ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας πόλο των γυναικών ενόψει της συμμετοχής της στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου η οποία θα διεξαχθεί το διάστημα 23-25 Ιουνίου στις ΗΠΑ.

 

Η Αλεξία Καμμένου ανακοίνωσε τις 15 αθλήτριες που θα πάρει μαζί της στο Μπιτς και ανάμεσά τους βρίσκονται τόσο η Χρυσούλα Διαμαντοπούλου όσο και η Νικόλ Ελευθερίαδου.

 

Συγκεκριμένα πρόκειται για τις: Ιωάννα Σταματοπούλου, Χρυσούλα Διαμαντοπούλου, Βασιλική Πλευρίτου, Ελευθερία Πλευρίτου, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Νικόλ Ελευθεριάδου, Έλενα Ξενάκη, Ιωάννα Χυδηριώτη, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Φωτεινή Τριχά, Χριστίνα Σιούτη, Ελένη Ελληνιάδη, Αθηνά Γιαννοπούλου, Ειρήνη Νίνου, Ελευθερία Φουντωτού.

 

Η Εθνική ομάδα μέχρι την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου, θα πραγματοποιήσει κοινή προετοιμασία με την αντίστοιχη ομάδα των ΗΠΑ.

 

Υπενθυμίζουμε ότι στον προημιτελικό η Εθνική ομάδα πόλο των γυναικών θα αντιμετωπίσει την Ουγγαρία στις 23 Ιουνίου, σε περίπτωση επικράτησης θα παίξει με το νικητή του ΗΠΑ – Ισραήλ για μία θέση στον τελικό.