Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

Πόλο: Άνετα ο Ολυμπιακός 11-6 τη Γλυφάδα

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 11-6 της Γλυφάδας στον Πειραιά και έκανε το πρώτο από τα δύο βήματα που απαιτούνται, για να δώσει και φέτος το “παρών” στους τελικούς της Α1 υδατοσφαίρισης των γυναικών.

Οι “ερυθρόλευκες” πήραν από το ξεκίνημα του αγώνα το προβάδισμα, προηγήθηκαν 6-2 στο ημίχρονο με όπλο την άμυνά τους, και δεν δυσκολεύθηκαν να φτάσουν στη νίκη στον πρώτο ημιτελικό.

Πάντως, στο δεύτερο μισό του ματς ο ΑΝΟΓ στάθηκε σαφώς καλύτερα, παρότι είχε χάσει με τρεις ποινές την Τίνα Κοντογιάννη πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο, και έδειξε ότι μπορεί να φανεί πιο ανταγωνιστικός στο δεύτερο παιχνίδι, που θα γίνει τη Δευτέρα (8/5) στη Γλυφάδα.

 

ΤΟ «ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ»

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ –ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ I REPAIR 11-6

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 4-1, 3-3, 2-1

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Αλεξάνταρ Τσίριτς): Διαμαντοπούλου, Ελ. Πλευρίτου 1, Χυδηριώτη 2, Ελευθεριάδου, Τριχά, Ξενάκη 3, Σιούτη, Μ. Πλευρίτου, Σάντα 1, Β. Πλευρίτου 2, Κρίστμας, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Σταματοπούλου, Τζωρτζακάκη 1, Δρακωτού.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ I REPAIR (Άντυ Μελιδώνη): Καρύτσα, Παναγ. Νίνου 1, Μουστακαρία, Γουλβς 2, Γρηγοροπούλου, Ειρήνη Νίνου 1, Αντωνιάδη, Κανελλοπούλου, Κούλχαας 2, Φουντωτού, Κατσώνη, Κοντογιάννη, Ηλιακοπούλου, Κακαϊδη, Αδάμη.

Διαιτητές: Σπανούδης, Μαρκοπούλου

Αλυτάρχης: Λάμπρος Μιχαηλίδης