Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

Καμμένου: «Συνεχίζουμε με την ίδια αγάπη»

Η Αλεξία Καμμένου εμφανίστηκε στενοχωρημένη αλλά και περήφανη για την παρουσία της Εθνικής Ελλάδας στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος πόλο, παρά την ήττα στα πέναλτι από την Ουγγαρία.

“Τι να πούμε τώρα; Είμαστε στενοχωρημένες. Είμαι περήφανη για τις παίκτριές μου. Έδειξαν ότι ήταν καλύτερες καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Προηγηθήκαμε στο τέλος, δεχθήκαμε αυστηρή ποινή. Τα πέναλτι είναι θέμα τύχης. Χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία. Αυτή η ομάδα θα έχει πολλές τέτοιες ευκαιρίες και πρέπει να συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος”.

“Στα κρίσιμα σφυρίγματα του παιχνιδιού ο ένας διαιτητής ήταν κατώτερος των περιστάσεων. Έδωσε πολλές αποβολές σε εμάς, δεν έδωσε άλλες. Κρατάμε την απόδοσή μας. Τώρα πρέπει να παλέψουμε για το μετάλλιο που έχουμε μπροστά μας και είναι ο μεγάλος στόχος μας. Η ομάδα έδειξε ψυχή. Μόνο υπερηφάνεια γι’ αυτήν την ομάδα”.

“Σίγουρα χρειάζεται αγάπη η ομάδα όταν έρχονται τέτοια αποτελέσματα. Μέχρι ενός σημείου είναι η ικανότητα, μετά είναι θέμα τύχης. Να συνεχίσουμε με την ίδια αγάπη και το ίδιο πάθος και νομίζω ότι θα τα έχουμε στον μικρό τελικό. Αυτό είναι το επόμενο βήμα και έρχονται κι άλλα πράγματα”.

“Το παιχνίδι με την Ισπανία θα είναι διαφορετικό σε σχέση με εκείνο του ομίλου. Είναι μια πολύ έμπειρη ομάδα. Έχουμε μια μέρα να ξεκουραστούμε, να συγκεντρωθούμε και να παλέψουμε το μετάλλιο που είναι μεγάλο πράγμα”.