Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

Ημερίδα του ΣΕΠΥ με καλεσμένο τον Γιώργο Μαυρωτά

Διαδικτυακή ημερίδα πραγματοποίησε ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Υδατοσφαίρισης με καλεσμένο, τον ΓΓΑ Γιώργο Μαυρωτά, που έχει γράψει τη δική του ιστορία στην ελληνική υδατοσφαίριση.

Ο Γ. Μαυρωτάς ανέλυσε την τρέχουσα κατάσταση που επικρατεί στον αθλητισμό, σημειώνοντας ότι η αθλητική ηγεσία κάνει προσπάθειες για τη σταδιακή επανεκκίνηση της αθλητικής δραστηριότητας.

Αναλυτικά για την ημερίδα ο ΣΕΠΥ αναφέρει τα εξής:

Με οργανωτική επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή 10/1/2021 η Διαδικτυακή ημερίδα του Σ.Ε.Π.Υ. με επίσημο καλεσμένο έναν δικό μας άνθρωπο με σπουδαία καριέρα στον χώρο της Υδατοσφαίρισης και 5 συμμετοχές σε Ολυμπιακούς Αγώνες με το εθνικό μας συγκρότημα, τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κ.Γιώργο Μαυρωτά.

Ο κ.Μαυρωτάς μας ανέλυσε την τρέχουσα κατάσταση στον αθλητισμό στην περίοδο της πανδημίας καθώς και τις προσπάθειες που κάνει η αθλητική ηγεσία για την σταδιακή επανεκκίνηση της αθλητικής δραστηριότητας.

Επίσης μας ενημέρωσε για θέματα που αφορούν τον κλάδο μας, όπως την ψηφιοποίηση και μητρώο προπονητών, τον νέο αθλητικό νομοσχέδιο, την επαγγελματική κατοχύρωση του επαγγέλματος μας καθώς και την πρόθεση της ΓΓΑ για την διενέργεια Σχολών Προπονητών όλων των κατηγοριών (Α’, Β’ και Γ’) σε συνεργασία με ΚΟΕ και ΣΕΠΥ με στόχο την εξέλιξη και ουσιαστική εκπαίδευση και κατάρτιση των προπονητών Υδατοσφαίρισης.

Τέλος ο ΓΓΑ κ. Μαυρωτάς απάντησε με προθυμία σε όλες τις ερωτήσεις των συμμετεχόντων μελών προπονητών μας και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για νέα συνάντηση και διαρκή συνεργασία στο μέλλον.

Ευχαριστούμε πολύ τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού για την παρουσία του στην ημερίδα μας καθώς και όλους τους συμμετέχοντες προπονητές. Ευχόμαστε καλή και εποικοδομητική χρονιά.