Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

Volley League: «Ο επόμενος τελικός σαν να μην υπάρχει αύριο»

Με συγκρατημένη αισιοδοξία εμφανίστηκαν μετά τη λήξη του δεύτερου τελικού της Volley League, τόσο ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Λορέντζο Μιτσέλι, όσο και ο «πράσινος», Γιάννης Καλμαζίδης. Θυμίζουμε, ο Παναθηναϊκός νίκησε 3-1 σετ και προηγείται στη σειρά των τελικό με 2-0 νίκες, ενώ ο τρίτος τελικός θα διεξαχθεί στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων, το Σάββατο 6/5, στις 19:00.

Λορέντζο Μιτσέλι (Προπονητής Ολυμπιακού): «Πιστεύω πως βάση της απόδοσής σας μπορούσαμε να πάμε στο τάι μπρέικ. Θα ήθελα να πω επίσης πως πρέπει να πάρουμε τη σωστή απόφαση τη δύσκολη στιγμή. Πάντα με τον Παναθηναϊκό πάμε πόντο πόντο. Στο πρώτο σετ χάσαμε την ευκαιρία να το πάρουμε και στο δεύτερο σκεφτόμασταν τι έγινε στο πρώτο και μείναμε πίσω. Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα. Πρέπει να διορθώσουμε κάποια πράγματα και να πιέσουμε τους εαυτούς μας. Οι αθλήτριές μου έδωσαν τον καλύτερό μας εαυτό. Πρέπει να έχουμε και λίγη τύχη όπως στο τρίτο σετ».

Γιάννης Καλμαζίδης (Προπονητής Παναθηναϊκού): «Αυτά τα παιχνίδια είναι με ένταση και θέληση από τις δύο ομάδες. Άλλες φορές βγαίνει σε καλή απόδοση και άλλες όχι. Στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα ήμασταν καλοί, σε κάποια σημεία χάσαμε τη συγκέντρωσή μας. Το τρίτο σετ όπως τελείωσε με το τσάλεντ το φοβήθηκα γιατί είναι συναισθήματα που πρέπει να διαχειριστείς. Ευτυχώς τα καταφέραμε στο τέταρτο και το πήραμε. Το παιχνίδι του Σαββάτου είναι τελείως διαφορετικό. Το 2-0 δεν λέει τίποτα αν δεν αποδόσεις στη συνέχεια. Ο Ολυμπιακός έχει παράδοση και αθλήτριες με εμπειρία. Πρέπει να ξεχάσουμε τα δύο προηγούμενα ματς και να σκεφτούμε του Σαββάτου σαν να είναι το τελευταίο μας».