Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

Volley League Γυναικών: Στις 6 Φεβρουαρίου το πρώτο σερβίς

Μετά από αναμονή αρκετών μηνών, η Volley League Γυναικών επιστρέφει στην δράση το διήμερο 6-7 Φεβρουαρίου, όπως ανακοίνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, ξεκαθαρίζοντας παράλληλα και τις ημερομηνίες των μεταγραφών.

Το διήμερο 6-7 Φεβρουαρίου θα γίνει το πρώτο σερβίς του 2021 στη Volley League Γυναικών με τους αγώνες της 5ης αγωνιστικής όπως ανακοίνωσε  η Ομοσπονδία.

Το ακριβές πρόγραμμα των αγώνων θα γίνει γνωστό στις αρχές της εβδομάδας.

Η ανακοίνωση της ΕΟΠΕ

Μετά την έκδοση της Κοινής Υπουργικής Απόφασης, η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης ανακοινώνει ότι η επανέναρξη των αγώνων του πρωταθλήματος της Volley League Γυναικών θα γίνει το διήμερο 6-7 Φεβρουαρίου 2021. Το ακριβές πρόγραμμα των αγώνων θα ανακοινωθεί μέχρι την Τρίτη 2 Φεβρουαρίου.

Με την επανέναρξη των αγώνων του πρωταθλήματος, θα ισχύει πλέον το ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ, που θα αντικαταστήσει το ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ που ισχύει αυτή την στιγμή. Το Πρωτόκολλο θα είναι διαθέσιμο μετά την έγκρισή του από την Υγειονομική Επιτροπή της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Επίσης, την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2021 θα πραγματοποιηθεί τηλεδιάσκεψη με τη συμμετοχή των εκπροσώπων των 14 ομάδων της Volley League Γυναικών και θα παρουσιαστούν όλες οι λεπτομέρειες του Υγειονομικού Πρωτοκόλλου.

Ειδικότερα, και για την εβδομάδα 1-7 Φεβρουαρίου 2021 διευκρινίζεται, ότι, καθώς το Αγωνιστικό Πρωτόκολλο προβλέπει τεστ covid-19 σε διάστημα 48 έως 72 ώρες πριν την διεξαγωγή των αγώνων, οι ομάδες που αγωνίζονται στην επανέναρξη του πρωταθλήματος πρέπει να πραγματοποιήσουν τα προβλεπόμενα τεστ, την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2021 ή την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2021.

Τα Σωματεία που έχουν ρεπό στις 6-7 Φεβρουαρίου 2021 που θα διεξαχθεί η 5η αγωνιστική (Α.Ο.Φ. Πορφύρας και Ηλυσιακός Α.Ο.) μπορούν να πραγματοποιήσουν την εβδομάδα 1-7 Φεβρουαρίου τα προγραμματισμένα τεστ με βάση το Προπονητικό Πρωτόκολλο και να ακολουθήσουν την εβδομάδα 8-14 Φεβρουαρίου 2021 τον προγραμματισμό των τεστ σύμφωνα με το Αγωνιστικό Υγειονομικό Πρωτόκολλο.

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Σύμφωνα με την Εγκύκλιο Μεταγραφών 2ης Μεταγραφικής Περιόδου και την Εγκύκλιο Συμμετοχής Αλλοδαπών Αθλητριών 2020-2021, καθορίζονται οι ημερομηνίες για την λήξη Μεταγραφών για την 2η Μεταγραφική περίοδο του Πρωταθλήματος Volleyleague Γυναικών 2020-2021:

ΛΗΞΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΑΘΛΗΤΡΙΩΝ: Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2021

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΑΘΛΗΤΡΙΩΝ: Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2021

ΕΝΑΡΞΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΑΘΛΗΤΡΙΩΝ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ (FIVB VIS): Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2021

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΑΘΛΗΤΡΙΩΝ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ (FIVB VIS) ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΜΕΡΩΝ: Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2021