Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

Βόλεϊ: Ξεσπιτώνεται ο Παναθηναϊκός!

Τεράστιο πρόβλημα με το γήπεδο που θα φιλοξενεί τις ομάδες βόλεϊ αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA ο Δήμος Αμαρουσίου αποφάσισε να σταματήσει κάθε συνεργασία ενώ άλλοι 5 Δήμοι της Αθήνας απάντησαν αρνητικά!

 

«Και σε ψάχνω απεγνωσμένα στην Αθήνα μου», θα μπορούσαν να τραγουδούν στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό βλέποντας το αδιέξοδο που έχει δημιουργηθεί με την έδρα του συλλόγου για τις ομάδες βόλεϊ ανδρών και γυναικών και δευτερευόντως για τα ευρωπαϊκά ματς του μπάσκετ γυναικών.

 

Κι αυτό διότι με απόφαση του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Αμπατζόγλου αποφασίστηκε να μην παραμείνουν στο γήπεδο του Αγίου Θωμά, άρα και να μην το χρησιμοποιούν ούτε για προπονήσεις ούτε για αγώνες, οι ομάδες του Παναθηναϊκού που ενοικίαζαν το γήπεδο έναντι υψηλού τιμήματος τα τελευταία χρόνια.

 

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού ξεκίνησε συζητήσεις με 5 ακόμα Δήμους ανάμεσα στο κέντρο, τα βόρεια και τα δυτικά προάστια (Περιστέρι, Ζωγράφου, Χολαργός, Πετρούπολη, Άνω Λιόσια) ωστόσο άπαντες ήταν αρνητικοί λόγω έλλειψης διαθέσιμου χώρου, χρόνου ή διάθεσης…

 

Ο Παναθηναϊκός συζήτησε και με τον Πανελλήνιο αλλά οι απαιτήσεις ήταν αποθαρρυντικές για την Κυψέλη κι έτσι οι λύσεις έχουν μειωθεί δραματικά.

 

Στον Παναθηναϊκό δεν προτιμούν την έδρα του Μετς παρότι ο Δήμος Αθηναίων είναι ο μοναδικός που έχει δείξει αληθινή διάθεση επίλυσης του προβλήματος και κάπως έτσι το αδιέξοδο μεγαλώνει. Το Μετς λοιπόν θα αποτελέσει την εσχάτη λύση φιλοξενίας του τριφυλλιού σε περίπτωση που δεν υπάρξει καμία ανταπόκριση από κανέναν Δήμο.

 

Πηγή: sdna.gr