Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

Βόλεϊ: Σοκ με την Πάσκοβα!

Πολύ σοβαρός αποδείχτηκε ο τραυματισμός της νεοαποκτηθείσας από την ΑΕΚ Μιροσλάβα Πάσκοβα, στο παιχνίδι της εθνικής Βουλγαρίας με την Ιαπωνία, για το Nations League. Η διεθνής ακραία τραυματίστηκε σοβαρά στο τρίτο σετ και αντικαταστάθηκε άμεσα.

Συγκεκριμένα, προσγειώθηκε άσχημα μετά από επίθεση και οι πρώτες εκτιμήσεις είναι ότι υπέστη κάταγμα περόνης. Μάλιστα, ο πρόεδρος του Βουλγάρικης Ομοσπονδία Λούμπο Γκάνεφ, ανακοίνωσε αρχικά στο ραδιόφωνο του Ντάρικ ότι η Πάσκοβα έχει σπασμένο οστό και θα πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

«Δυστυχώς, έχει ένα σπασμένο κόκκαλο. Πρέπει να χειρουργηθεί σε δύο εβδομάδες. Δυστυχώς, αυτά είναι τα νέα. Οργανώνουμε τη μεταφορά στη Βουλγαρία και την αντικατάσταση με άλλη αθλήτρια. Δεν ήταν μόνο αρχηγός της ομάδας, αλλά ένας κινητήρας, ένας άνθρωπος που ένωσε τους πάντες γύρω του», δήλωσε ο Γκάνεφ.

Παρά τη σοβαρότητα του τραυματισμού της, δεν επηρεάζεται η μεταγραφή της Πάσκοβα στην ΑΕΚ, καθώς εκτιμούν πως μετά την χειρουργική επέμβαση και την αποθεραπεία, η παίκτρια θα είναι έτοιμη τον Οκτώβριο, όταν και θα ξεκινήσουν οι υποχρεώσεις της ομάδας.

 

Πηγή: sdna.gr