Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

Βόλεϊ: «Πρασινίζει» η Άτκινσον

O Παναθηναϊκός έχει βάλει ήδη μπρος τον σχεδιασμό της νέας σεζόν, με το «τριφύλλι» να κάνει κίνηση-ματ και να κλείνει τη διαγώνια Σέρινταν Άτκινσον (1,98 μ., 27 ετών), προσθέτοντας στο ρόστερ του μία παίκτρια από το υψηλό ράφι!

Μπορεί η σεζόν να ολοκληρώθηκε πριν από λίγες μέρες, όμως στο «πράσινο» στρατόπεδο έχουν βάλει ήδη πλώρη για τον σχεδιασμό της νέας ομάδας, επιθυμώντας να δημιουργήσουν ένα ρόστερ που θα έχει βλέψεις όχι μόνο για τη διατήρηση των σκήπτρων στην Ελλάδα, αλλά και για ευρωπαϊκή πορεία.

Ο Παναθηναϊκός αποχαιρέτησε τη Μάρθα Ανθούλη, που θα συνεχίσει την ιταλική Κιέρι, με το «τριφύλλι» να συμφωνεί με την Αμερικανίδα διαγώνιο Σέρινταν Άτκινσον, που την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Τουρκία με τη φανέλα της Νιλουφέρ.

Η Σέρινταν Άτκινσον αποτελεί αναβάθμιση για τον Παναθηναϊκό στη θέση της διαγώνιας, αποκτώντας μία παίκτρια που συγκαταλέγεται στα πάνω ράφια του ευρωπαϊκού βόλεϊ, με τους «πράσινους» να έχουν θέσει ως στόχο να δημιουργήσουν την πιο ισχυρή ομάδα των τελευταίων ετών, που με την προσθήκη της Αμερικανίδας γίνονται και πάλι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση των εντός των τειχών τίτλων.

Η Σέρινταν Άτκινσον στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στη Γαλατασαράι, αλλά και στη Λα Κανέτ, με τον Παναθηναϊκό να ρίχνει το «βάρος» στην υπόθεση της απόκτησης διαγώνιας που αποδεδειγμένα μπορεί να κάνει τη διαφορά τόσο στην Ελλάδα, όσο και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Στο ίδιο μονοπάτι θα κινηθούν όλες οι προσθήκες του «τριφυλλιού», με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού να επιθυμεί να κάνει ακόμα ένα βήμα παραπάνω, δημιουργώντας ένα σύνολο που θα είναι το ακριβότερο στη μέχρι τώρα θητεία του στους «πράσινους».

 

Πηγή: sdna.gr