Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

Συνέντευξη Πένε: «Παλεύουμε για το καλύτερο»

Συνέντευξη με αφορμή την ανάδειξή της ως κορυφαία παίκτρια της 17ης αγωνιστικής στη Volley League παραχώρησε η ακραία του Ηλυσιακού, Μόικα Πένε.

Η Σλοβένα αθλήτρια μίλησε:

Για το παιχνίδι με τη Λαμία: «Ήταν πολύ σημαντικό παιχνίδι για την βαθμολογία και για τις δύο ομάδες. Περιμέναμε αντίσταση από τη Λαμία και ήμασταν προετοιμασμένοι γι’αυτό. Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, αλλά τα προβλήματα ξεκίνησαν στο δεύτερο σετ. Πέσαμε στην υποδοχή και στο σέρβις αλλά μετά βελτιωθήκαμε και πήραμε ένα σημαντικό τρίποντο».

Για το φετινό πρωτάθλημα: «Το πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό. Υπάρχουν δύο γκρουπ δυναμικότητας, το ένα είναι η πρώτη τετράδα και το άλλο όλες οι υπόλοιπες που είναι καλές ομάδες που παλεύουν κάθε παιχνίδι. Όλοι μπορούν να τους νικήσουν όλους. Εύχομαι να ήμασταν λίγο πιο ψηλά στη βαθμολογία γιατί χάσαμε μερικούς βαθμούς που δεν έπρεπε και μας έχουν κοστίσει. Η σεζόν είναι ακόμα σε εξέλιξη και όλα μπορούν να αλλάξουν. Ελπίζουμε πάντα για το καλύτερο. Πολλές ομάδες είναι στο ίδιο επίπεδο, έχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα και αυτό κάνει όλα τα παιχνίδια ανταγωνιστικά

Για την επιλογή της να έρθει στον Ηλυσιακό: «Η Αθήνα είναι ιστορική πόλη και πολλή όμορφη. Ο καιρός, ο κόσμος και η προσφορά που μου έκανε ο Ηλυσιακός με έκαναν να έρθω στην Ελλάδα. Μου αρέσει η φιλοδοξία που έχει ο σύλλογος και ήταν από τους λόγους που με έκαναν να αποδεχτώ την πρόταση».

Για το βραβείο της KYANA MVP: «Σε όλο τον σύλλογο αφιερώνω το βραβείο. Βελτιωθήκαμε κατά την περίοδο των εορτών και έχουμε ανέβει επίπεδο. Αν δεν ήταν οι συμπαίκτριές μου και το προπονητικό επιτελείο δεν θα τα είχα καταφέρει».

Πηγή: ΕΟΠΕ