Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

Συνέντευξη Κωνσταντινίδου: «Η ΑΕΚ έχει αλλάξει νοοτροπία»

Συνέντευξη στο σάιτ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης (ΕΟΠΕ) παραχώρησε η διεθνής πασαδόρος της ΑΕΚ, Λαμπρινή Κωνσταντινίδου, με αφορμή την ανάδειξή της ως κορυφαία της 16ης αγωνιστικής στη Volley League.

Η Κωνσταντινίδου μίλησε:


Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: 
«Τα γεγονότα των τελευταίων ημερών με τον σεισμό στη Τουρκία μας έχουν επηρεάσει αρκετά, όπως όλους τους ανθρώπους αλλά ιδιαίτερα σε εμάς που ο προπονητής μας είναι από την Τουρκία. Ήταν ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για εμάς για τον λόγο που προανέφερα συν το γεγονός ότι παίζαμε σε μία δύσκολη έδρα απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Μπορεί να μην κάναμε το καλύτερό μας παιχνίδι, όμως ακολουθήσαμε πιστά τη τακτική που δουλέψαμε όλη την εβδομάδα μαζί με το προπονητικό επιτελείο και πήραμε μία μεγάλη νίκη. Εκτός από το βαθμολογικό κομμάτι, ήταν και μία ψυχολογική ένεση και φαινόταν στα πρόσωπά μας στην αρχή της εβδομάδας, πόσο καλό μας έκανε αυτή η νίκη».

Για το γεγονός ότι στα 6 τάι μπρέικ που έχει παίξει η Α.Ε.Κ. τα έχει νικήσει όλα: «Το συζητούσαμε με τις συμπαίκτριές μου αυτό. Έχει αλλάξει η νοοτροπία της ομάδας και αυτό μας βοηθάει πολύ. Κοιτάμε όλες προς την ίδια κατεύθυνση. Δεν πρέπει όμως να επαναπαυτούμε. Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένες».

Για το φετινό πρωτάθλημα: «Είναι πολύ ανταγωνιστικό. Δεν ξέρεις ποιος θα νικήσει ποιον στα περισσότερα παιχνίδια. Όπως επίσης θεωρώ πολύ δύσκολο όλους τους αγώνες και στο κύπελλο. Καμία ομάδα δεν θα περάσει εύκολα στο φάιναλ-4. Εμείς παίζουμε στη Βούλα απέναντι σε μία καλή και σημαζεμένη ομάδα που έχει στόχους. Πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένες από την αρχή».

Για την ανάδειξή της ως KYANA MVP: «Είναι πρωτόγνωρο για εμένα και είμαι χαρούμενη. Θέλω να το αφιερώσω στον ανιψιό μου τον Λάμπρο που μου λείπει. Εύχομαι σε λίγα χρόνια που θα μεγαλώσει να με βλέπει να αγωνίζομαι και να είναι περήφανος».

Για τη παρουσία της στην Εθνική και πόσο την βοήθησε στη φετινή σεζόν: «Σίγουρα με βοήθησε πάρα πολύ, ενώ ήταν δώρο που ήρθε ο Γιουνούς στην Α.Ε.Κ., καθώς είχαμε δουλέψει μαζί τέσσερις μήνες το περασμένο καλοκαίρι. Θεωρώ πως βοήθησα και εγώ την ομάδα μας να μπει γρήγορα στη νοοτροπία του νέου μας προπονητή».

Πηγή: volleyball.gr