Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

Πήρε Θεοδωρακέα ο Πορφύρας

Την απόκτηση της έμπειρης ακραίας Μαρίας Θεοδωρακέας με την μορφή δανεισμού από τον Μίλωνα ανακοίνωσε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Πορφύρα. 

Η ανακοίνωση του Πορφύρα 

Πεπρωμένον φυγείν αδύνατον…

Ο ΑΟΦ Πορφύρας ανακοινώνει την ένταξη στην Γυναικεία ομάδα Βόλεϊ που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής, της αθλήτριας Μαρία Θεοδωρακέα, με συμφωνία έως την λήξη της εφετινής σεζόν, ως αποτέλεσμα της  άψογης συνεργασίας Πορφύρα-Μίλωνα, καθώς, η 30χρονη ακραία ανήκει στον σύλλογο της Νέας Σμύρνης που την παραχώρησε στον Πορφύρα με πνεύμα, ύφος και όρους αθλητικούς.

Ευχαριστούμε τον Μίλωνα για το πλαίσιο συνεννόησης και είθε όλες οι μεταγραφές να γίνονται πάντα με τον ανάλογο, αμοιβαίο, σεβασμό και την δέουσα προσοχή.

Με το Μαράκι είχαμε μιλήσει για πρώτη φορά πριν από 12 χρόνια και ξανά πάλι πριν από 6 χρόνια, αλλά, η τρίτη κουβέντα μας για μεταγραφή ήταν η…καλή.

Από την πρώτη προπόνηση μπήκε στο οικογενειακό κλίμα της ομάδας μας, όπως περιμέναμε άλλωστε, καθώς, ο Πορφύρας πρωτίστως ενδιαφέρεται για το ήθος, την θετική διάθεση, την  ευπρέπεια και την δυνατότητα ένταξης του ατόμου στο δικό μας σύνολο.

Είναι η πρώτη φορά που η αθλήτρια θα έχει την δυνατότητα να αγωνισθεί στην Α1 Εθνική ενώ μέχρι τώρα έχει παίξει σε Πήγασο Μάνης, Ακρίτα, Μεσσηνιακό, Αρτεμις, Αγία Παρασκευή, Ιωνικό Ν.Φ., Απολλώνιο, Μίλωνα.

Η δήλωση της Μαρίας Θεοδωρακέα :

” Μεγάλη χαρά να βρίσκομαι στην οικογένεια του Πορφύρα και εύχομαι να έχουμε υγεία πάνω απ’ όλα και μέσα από την δουλειά να έρθουν και τα αποτελέσματα.

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα του Μιλωνα ( προπονητικό team, συναθλήτριες και διοίκηση) για την άψογη συνεργασία μας , αυτά τα χρόνια, και που ήταν πάντα δίπλα μας!

Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε προτεραιότητα έχει η υγεία μας, αγωνιστικά και μη, και ευχομαι γρήγορη επιστροφή όλων των αθλητικών τμημάτων στα γήπεδα ”.