Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

Νίκη 3-0 για τα κορίτσια του Παναθηναϊκού στην Πάτρα

Την πρώτη θέση στο τουρνουά «Black and White» κατέκτησαν οι “πράσινες” επικρατώντας στον τελικό του Απόλλωνα Πατρών με 3-0.

Το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Παναθηναϊκού κατέκτησε το τρόπαιο στο τουρνουά «Black and White» ξεκινώντας με τον καλύτερο τρόπο τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της σεζόν, έστω και με ανεπίσημο χαρακτήρα.

Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε στον μεγάλο τελικό του τουρνουά του Απόλλωνα Πατρών με 3-0 σετ (25-10 25-14 25-17) και έδειξε ότι βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση για τα δεδομένα της εποχής.

Αναλυτικά οι πόντοι της ομάδας του Γιώργου Δερμάτη : Χουντέκοβα 13, Κοσμά 10, Νείκοβα 1, Κασδοβασίλη 2, Τσιτσιγιάννη 16, Μεταξά 9 και Σάντσες 9.

Σε δήλωση της στο www.pao1908.com η Σοφία Κοσμά είπε «Τελείωσε ένα αρκετά εποικοδομητικό τουρνουά για εμάς. Μπορεί τα φιλικά να μην ήταν του δικού μας επιπέδου αλλά για αρχή αυτό χρειαζόμασταν για να βρούμε ένα ρυθμό. Ευχαριστούμε πάρα πολύ για τη φιλοξενία. Εμείς συνεχίζουμε και έχουμε πιο δυνατά φιλικά στη συνέχεια και δυνατά τουρνουά όπως αυτά που θα είναι στη Λεωφόρο και στη Σαντορίνη».