Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

Καραμπέτσος: ”Επανεκκινήσαμε, όταν ο υπόλοιπος ερασιτεχνικός αθλητισμός παραμένει κλειστός”

Με αφορμή την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Volley League Γυναικών ο Πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ. Γιώργος Καραμπέτσος, προέβη σε δηλώσεις σχετικά με την μεγάλη επιτυχία την κοινότητας του Ελληνικού βόλεϊ, εφόσον η Volley Leaugue Γυναικών αποτελεί το πρώτο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα που ξεκινάει η αγωνιστική δραστηριότητα. 
Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας:
Τρεις μήνες και τρεις ημέρες μέσα στην καραντίνα και παρότι η πανδημία του covid-19 βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη, η Volley League γυναικών επιστρέφει στην ενεργό δράση.

Το ελληνικό βόλεϊ είναι το μοναδικό άθλημα που άνοιξε οργανωμένα και με αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα τα κορυφαία πρωταθλήματα ανδρών και γυναικών.

Την επανεκκίνηση την υποστήριξε, την διεκδίκησε και την πέτυχε σύσσωμη η κοινότητα του Ελληνικού βόλεϊ, κατόπιν και της ομόφωνης επιθυμίας των σωματείων, όταν όλος ο υπόλοιπος ερασιτεχνικός αθλητισμός παραμένει κλειστός. Αυτή ήταν μία νίκη πρώτα κατά της πανδημίας και μετά κατά όσων υποστήριζαν πως το άθλημα μας θα είναι εστία μόλυνσης. Αποδείχτηκε πως ισχύει ακριβώς το αντίθετο.

Με τη συμπαράσταση του υφυπουργού αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, του ΓΓΑ Γιώργου Μαυρωτά και του υφυπουργού Νίκου Χαρδαλιά, υποστηρίξαμε από την πρώτη στιγμή πως οι οργανωμένες δομές των πρωταθλημάτων μας αλλά και οι δεσμεύσεις των παραγόντων, των αθλητριών και των αθλητών αποτελούν την πιο δυνατή και υγιή φωνή μέσα στην πανδημία.

Το αποτέλεσμα στη Volley League ανδρών μας δικαιώνει και το ίδιο ελπίζουμε να συμβεί και στην Volley League γυναικών.

Ο μεγάλος αντίπαλος είναι μόνο ο covid-19 και οι μεταλλάξεις του και όσο η πανδημία βάζει τους δικούς της κανόνες, πρωταθλητές θα είναι όλοι όσοι βρίσκονται στο στίβο της μάχης, όσοι καταφέρνουν να μείνουν υγιείς, όσοι διατηρούν τη ψυχραιμία και την ψυχολογία τους, ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα και τις βαθμολογίες.

Η ΕΟΠΕ θα υποστηρίξει επίσης το άνοιγμα των γηπέδων για το υπόλοιπο βόλεϊ και κυρίως για να γυμναστούν τα νεαρά κορίτσια και αγόρια, διότι το άθλημα μας είναι ασφαλές.

Μαζί θα περάσουμε όλες τις δυσκολίες. Κανείς δεν θα μείνει μόνος του και κανείς δεν θα αποκλειστεί. Όλοι θα μείνουμε ενωμένοι στα δύσκολα σα μία δυνατή οικογένεια.

Εύχομαι υγεία στις αθλήτριες, στους προπονητές, στους διαιτητές, στους παράγοντες και σε όλους τους εμπλεκόμενους στο πρωτάθλημα.

Καλό σερβίς, με την ευχή κανείς και ποτέ να μην σταματήσει στο μέλλον τη ροή του αγαπημένου μας αθλήματος.

Γιώργος Καραμπέτσος

Πρόεδρος Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης