Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

Επεισόδια στο Βόλο!

Σκηνές ντροπής είχαμε στο κλειστό της Αγριάς Βόλου μετά το τέλος της αναμέτρησης ανάμεσα στον Ολυμπιακό Βόλου και την ΑΕΛ για το πρωτάθλημα της Β Εθνικής γυναικών. Σύμφωνα με όσα αναφέρει το TheNewspaper.gr όλα ξεκίνησαν περίπου 45 λεπτά αφότου είχε ολοκληρωθεί το παιχνίδι.

Τότε ξέσπασε διαμάχη ανάμεσα στους λιγοστούς οπαδούς που είχαν απομείνει στο γήπεδο και με παράγοντα των φιλοξενούμενων ο οποίο φέρεται να τους έβρισε. Στη συνέχεια ακολούθησαν σκηνές βίας με τους ψυχραιμότερους να προσπαθούν να επαναφέρουν την τάξη δίχως ιδιαίτερο αποτέλεσμα.

Για το συμβάν εξέδωσε ανακοίνωση η Ερασιτεχνική ΑΕΛ στην οποία αναφέρει:

“Η Α.Ε.Λ. βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να καταδικάσει την άνανδρη επίθεση μιας χούφτας οπαδών στην ομάδα μας και τους παράγοντές της το Σάββατο, μετά τη λήξη του αγώνα Ολυμπιακού Βόλου-Α.Ε.Λ. για το πρωτάθλημα Β Εθνικής Βόλεϊ Γυναικών.

Η βίαιη επίθεσή τους και η εγκληματική τους συμπεριφορά δεν πρέπει και δεν θα μείνει ατιμώρητη.

Στη διάθεσή μας βρίσκονται αποδεικτικά στοιχεία της αθλιότητας που επέδειξαν στους παράγοντες της ΑΕΛ, θέτοντας παράλληλα σε κίνδυνο τις αθλήτριές μας, αρκετών εξ αυτών ανήλικες.

Με θράσος εκμεταλλεύτηκαν την αδικαιολόγητη απουσία αστυνομικής δύναμης, εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο αφού είχε λήξει η αναμέτρηση και συνέχιζαν να προπηλακίζουν τα μέλη της ομάδα μας.

Δεν έμειναν όμως μόνο σε αυτό και μετέτρεψαν το μένος τους για την Α.Ε.Λ. και τους ανθρώπους της σε πράξη, επιτιθέμενοι με βία.

Δεν θα πούμε “ντροπή” για τους δράστες, δεν θα καταλάβουν τη λέξη. Οι αρμόδιες αρχές, και μόνο αυτές, έχουν το λόγο”.