Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

Πρόεδρος και στις γυναίκες του ΟΦΗ ο πρόεδρος του ΟΑΚΑ, Νεκτάριος Βιδάκης

Νέος πρόεδρος της Επιτροπής της ποδοσφαιρικής ομάδας Γυναικών του ΟΦΗ, αναλαμβάνει ο πρόεδρος του ΟΑΚΑ Νεκτάριος Βιδάκης. 

Με δυνατές προσωπικότητες και καταρτισμένα ονόματα στον χώρο των επιστημών και του αθλητισμού στελεχώθηκε η νέα επιτροπή της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του ΟΦΗ με νέο πρόεδρο τον διακεκριμένο καθηγητή Πανεπιστημίου κ. Νεκτάριο Βιδάκη.

Ο κ. Βιδάκης Νεκτάριος είναι Διπλωματούχος και Διδάκτωρ Μηχανολόγος Μηχανικός, τακτικός Καθηγητής στο Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου και Διευθυντής του εργαστηρίου Μηχανολογίας Ακριβείας, Αντίστροφης Μηχανικής και Εμβιομηχανικής.

Έχει συγγράψει τρία βιβλία, ενώ έχει δημοσιεύσει πλέον των 110 ερευνητικών εργασιών σε έγκριτα διεθνή επιστημονικά περιοδικά και πρακτικά διεθνών συνεδρίων. Το ερευνητικό του έργο έχει αναγνωριστεί σε πλήθος ερευνητικών εργασιών τρίτων ερευνητών (περίπου 1.300 παραπομπές).

H ανακοίνωση του ΟΦΗ για τη νέα επιτροπή της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου

Δυνατά ονόματα με σημαντικές προσωπικότητες –επιστήμονες στελεχώνουν τη νέα επιτροπή της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του ΟΦΗ, η οποία ετοιμάζεται για να συμμετάσχει, για μια ακόμη σεζόν στην Α’ Εθνική.

Πρόεδρος της Επιτροπής αναλαμβάνει ο πρόεδρος του ΟΑΚΑ Νεκτάριος Βιδάκης, ένας διακεκριμένος επιστήμονας, καθώς είναι  καθηγητής στο Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου και Διευθυντής του εργαστηρίου Μηχανολογίας Ακριβείας, Αντίστροφης Μηχανικής και Εμβιομηχανικής.

Δίπλα του και άλλα διακεκριμένα πρόσωπα της κοινωνίας του Ηρακλείου.

Ο ορθοπεδικός-χειρουργός και ένας απο τους καλύτερους στην Ελλάδα, Γιώργος Στεφανουδάκης, ο οποίος έχει μακρά ιστορία στον ΟΦΗ, καθώς για δεκαετίες ήταν επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου.

Στην επιτροπή της γυναικείας ομάδας του ΟΦΗ, δυο ακόμη διακεκριμένοι ιατροί.

Ο Γιώργος Αυγενάκης (ουρολόγος) και ο Κωσταντίνος Μπαλαλής (χειρουργός-ορθοπεδικός).

Στο σχήμα βρίσκεται ακόμη ο Δημήτρης Χαριτίδης (διευθύνων σύμβουλος της tez tours) και ο Ιωάννης Κριτσάς (διευθυντής τράπεζας).

Στην επιτροπή παραμένει ο περσινός επικεφαλής της ομάδας Δημήτρης Μανουσάκης.

Και μετέχουν ακόμη, η Γαρεφαλάκη Ζουμπουλία (ψυχολόγος), η Ελσα Χατζηδάκη (πρώην αθλήτρια) και οι Αντώνης Οικονομάκης και Χαράλαμπος Μαθιουλαντωνάκης (ιδιωτικός υπάλληλος).

Αναλυτικά η νέα επιτροπή της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του ΟΦΗ:

-Βιδάκης Νεκτάριος

-Στεφανουδάκης Γιώργος

-Μπαλαλής Κωστ/νος

-Κριτζάς Ιωάννης

-Αυγενάκης Γεώργιος

-Χαριτίδης Δημήτριος

-Μανουσάκης Δημήτριος

– Γαρεφαλάκη Ζουμπουλία

-Χατζηδάκη Ελσα

-Οικονομάκης Αντώνιος

-Μαθιουλαντωνάκης Χαράλαμπος.