Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

Νίκλας: «Να διασφαλίσουμε μια καθαρή νίκη» (vid)

Ο συνεργάτης του Βασίλη Μασλαρινού, Θάνος Νίκλας, με δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα της ΕΟΚ, αναφέρθηκε στην καθαρή νίκη που χρειάζεται η Εθνική στην σημερινή αναμέτρηση με την Βουλγαρία, ώστε να ανέβει στο επόμενο σκαλί της διοργάνωσης. 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε

«Το παιχνίδι με τη Βουλγαρία κρίνει σε ένα μεγάλο ποσοστό την πρόκρισή μας στο επόμενο Ευρωμπάσκετ, Δυστυχώς δεν ξέρουμε ακόμη τα άλλα αποτελέσματα και αν θα μας ευνοήσουν.

Εμείς όμως πρέπει να κάνουμε αυτό που μας αναλογεί. Να διασφαλίσουμε μια καθαρή νίκη απέναντι σε μια ομάδα που μας δυσκόλεψε στο Ηράκλειο. Θα προσπαθήσουμε να χτυπήσουμε τις αδυναμίες της Βουλγαρίας και να περιορίσουμε κάποιες παίκτριες. Σε αυτή τη χρονική περίοδο, με την ομάδα να είναι πιο πλήρης και να έχει κατανοήσει τη φιλοσοφία, μπορούμε να πάρουμε το 100% από τα κορίτσια στο παρκέ.

Η Βουλγαρία θα παρουσιαστεί χωρίς ιδιαίτερο άγχος. Αυτό κάποιες φορές είναι καλό, κάποιες είναι κακό. Εμείς θα κοιτάξουμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι και τα σαράντα λεπτά, γιατί και οι διαφορές θα παίξουν πολύ μεγάλο ρόλο σε ότι αφορά την παρουσία μας στο Ευρωμπάσκετ. Ας ελπίσουμε πως είμαστε όσο το δυνατόν πιο συγκεντρμωμένοι και πιο αφορσιωμένοι στο πλάνο μας, να πετύχουμε αυτή την καθαρή νίκη που θέλουμε και να είμαστε στην επόμενη διοργάνωση του Ευρωμπάσκετ».