Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

Καταγγελία εις βάρος υψηλόβαθμου στελέχους της ΕΟΚ για απόπειρα βιασμού και η απάντηση της Ομοσπονδίας

Γυναίκα υπάλληλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης κατήγγειλε ανώτατο στέλεχος της ομοσπονδίας, για απόπειρα βιασμού σύμφωνα με το gazzetta.gr .

Υπάλληλος της ΕΟΚ, προχώρησε σε επίσημη καταγγελία εις βάρος ανώτατου στελέχους της ομοσπονδίας καλαθοσφαίρισης για πράξεις που έγιναν από το 2014 έως και το 2018.

Η καταγγελία έγινε στο γραφείο του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος αναμένεται να τοποθετηθεί επίσημα και είναι θέμα χρόνου να φτάσει στον εισαγγελέα.

Το gazzetta.gr έχει στην κατοχή του το όνομα της καταγγέλουσας υπαλλήλου αλλά και αυτό του παράγοντα που εμπλέκεται στην υπόθεση, αλλά δεν πρόκειται να τα δημοσιοποιήσει μέχρι η υπόθεση να πάρει επίσημα τον δρόμο της δικαιοσύνης, η οποία έχει και τον πρώτο λόγο στη διερεύνησή της και στην απόδοση ευθυνών.

Η ΕΟΚ με ανακοίνωσή της πήρε θέση:

Λίγο πριν από τις εκλογές, η επιχείρηση ανάδειξης φερόμενης καταγγελίας και ειδικά ο τρόπος αυτής μέσω διαρροών, προκαλεί εύλογα ερωτηματικά και υπόννοιες. Τα αρμόδια θεσμικά όργανα της ΕΟΚ θα επιληφθούν άμεσα επί των δημοσιευμάτων με κάθε νόμιμο μέσο. Ουδείς υπεράνω της δικαιοσύνης και της αλήθειας. Το ελληνικό μπάσκετ, 6ο στον κόσμο και 3ο στην Ευρώπη, δεν φοβάται, δεν τρομοκρατείται και δεν εκβιάζεται από κανέναν και από τίποτα.