Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

Ντρισμπιώτη: «Η επιλογή να είμαι σημαιοφόρος με γεμίζει συγκίνηση και υπερηφάνεια»

Συγκινημένη και περήφανη τόνισε πως είναι η πρωταθλήτρια του βάδην, Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, μετά την ανακοίνωση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής να είναι εκείνη σημαιοφόρος μαζί με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στην Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων.

Η δις πρωταθλήτρια Ευρώπης και «χάλκινη» στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα, έχει εξασφαλίσει από νωρίς την πρόκρισή της για τους τρίτους Ολυμπιακούς Αγώνες της καριέρας της και πλέον ετοιμάζεται να διεκδικήσει ακόμη μία εξαιρετική εμφάνιση, μετά από την όγδοη θέση στο Τόκιο 2020. Η Ντρισμιπιώτη έχει αποδείξει πολλάκις πως είναι μία πραγματική μαχήτρια, έχοντας πει σε συνεντεύξεις της πως παλαιότερα ενώ προπονούνταν παράλληλα εργαζόταν κανονικά στην ταβέρνα της οικογένειάς της στην Καρδίτσα. Παράλληλα, η ίδια έχει καταρρίψει κάθε λογής ηλικιακό στερεότυπο καθώς πέτυχε τη μεγαλύτερη διάκρισή της στα 37 της και συνεχίζει.

Η ίδια προχώρησε στην παρακάτω ανάρτηση, γράφοντας τα εξής:

«Η απόφαση της Ε.Ο.Ε. να με ορίσει μαζί με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο σημαιοφόρο της ελληνικής αποστολής στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, με γεμίζει συγκίνηση και υπερηφάνεια. Για κάθε αθλήτρια και για κάθε αθλητή, το να κρατάει τη σημαία της χώρας του στην τελετή έναρξης της μεγαλύτερης αθλητικής διοργάνωσης στην ιστορία του κόσμου, είναι η ύψιστη τιμή.

Τέτοιες στιγμές τα όνειρα, οι προσδοκίες, οι κόποι και οι αγώνες μιας ζωής ολόκληρης αφιερωμένης στον Αθλητισμό περνούν αστραπιαία από το μυαλό, αλλά αμέσως οι ανάγκες της προετοιμασίας σε προσγειώνουν στις απαιτήσεις των ημερών που έρχονται.

Στο Παρίσι, όλα τα παιδιά της ελληνικής Ολυμπιακής αποστολής, θα κάνουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε, ώστε για ακόμα μία φορά να σηκώσουμε ψηλά τα ελληνικά χρώματα».

Πηγή: gazzetta.gr