Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

UEFA: Ακυρώνονται τα Πρωταθλήματα Νέων & Νεανίδων

Η UEFA ανακοίνωσε την ακύρωση των διοργανώσεων Νέων και Νεανίδων K-19 για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο 2020-2021.

Έπειτα από συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας, στην οποία συμμετείχαν μέσω τηλεδιάσκεψης οι 55 ενώσεις της, αποφασίστηκε η ακύρωση των διοργανώσεων Εθνικών ομάδων K-19, για τη σεζόν 2020-21.

Η απόφαση αυτή επηρεάζει τις Εθνικές μας ομάδες Νέων και Νεανίδων που είχαν προγραμματισμένες επίσημες υποχρεώσεις τον ερχόμενο Μάρτιο και Απρίλιο.

Η ανακοίνωση της UEFA:

Η Εκτελεστική Επιτροπή της UEFA αποφάσισε να ακυρώσει τα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα Ανδρών και Γυναικών Κ19 του 2021, λόγω της πανδημίας Covid-19 και των επιπτώσεών της στη διεξαγωγή διοργανώσεων.

Κατά τη λήψη αυτών των αποφάσεων, η Επιτροπή σημείωσε ότι, με τους κυβερνητικούς περιορισμούς που ισχύουν αυτή τη στιγμή σχετικά με τα ταξίδια, οι μετακινήσεις των ομάδων για τη διοργάνωση των μίνι τουρνουά, καθίστανται εξαιρετικά δύσκολα.

Ζητήθηκε η γνώμη των ενώσεων-μελών της UEFA, οι οποίες συμφώνησαν με την απόφαση. Παρόλο που είναι δυσάρεστο το γεγονός ότι δεν μπορούν να διεξαχθούν οι διοργανώσεις των νέων για αυτή τη σεζόν, η υγεία και η ασφάλεια πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα σε αυτές τις συνθήκες.