Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

Το αντίο στην Ιβάνα Ζντράβκοβιτς για την προσφορά της στα Ελληνικά γήπεδα

Το τελευταίο της ποδοσφαιρικό παιχνίδι έκανε η Σερβικής καταγωγής, Ιβάνα Ζντράβκοβιτς με την φανέλα του ΑΟ Τρίκαλα 2011 κόντρα στον Άρη την Κυριακή 6 Ιουνίου.

Η 36χρονη μεσοεπιθετικός ολοκλήρωσε τον κύκλο της την περασμένη Κυριακή και πρίν την έναρξη του αγώνα ΑΟ Τρίκαλα-Άρης, τιμήθηκε απο την ομάδα των Τρικάλων με αναμνηστική πλακέτα την οποία απένειμαν ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου και η αντιδήμαρχος αθλητισμού Έφη Λεβέντη για την προσφορά της Ζντράβκοβιτς στο Ελληνικό ποδόσφαιρο Γυναικών.

Η διεθνής Σέρβα παίκτρια είχε αγωνιστεί για 7 χρόνια στις Ελπίδες Καρδίτσας, τρία χρόνια στην ομάδα της Λάρισας ενώ αποχαιρετά τα γήπεδα με την φανέλα των Τρικάλων που αγωνιζόταν τα δύο τελευταία χρόνια.

Η σχετική ανακοίνωση του ΑΟ Τρίκαλα 2011 

Ο σύλλογός μας τίμησε πριν τον αγώνα μας με τον Άρη την Ίβανα Ζντραβκοβιτς,η οποία επηρέασε όσο λίγες ξένες παικτριες την πορεία του ελληνικού ποδοσφαίρου γυναικών.
Την απονομή τιμητικής πλακέτας έκαναν ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ.Δημήτρης Παπαστεργιου και η αντιδήμαρχος αθλητισμού κ.Έφη Λεβέντη.
Η Ιβανα Ζντράβκοβιτς ήρθε στην Ελλάδα το 2009 για λογαριασμό των Ελπίδων Καρδιτσας, προερχόμενη από την Μόσινατς, πρωταθλήτρια τότε Σερβίας.
Αγωνίστηκε μέχρι το 2016 στην ομάδα της γειτονικής πόλης, βάζοντας την σφραγίδα της τόσο αγωνιστικά όσο και προπονητικά, βοηθώντας στην ανάδειξη και εξέλιξη πολλών ποδοσφαιριστριών.
Το 2016 μετεγγράφηκε στην ΑΕΛ συντελώντας σε μεγάλο βαθμό στην αγωνιστική άνοδο της ομάδας της Λάρισας.
Το 2019 ενταχθηκε στον ΑΟ Τρίκαλα 2011,ενισχύοντας σημαντικά την ομάδα μας με την ποδοσφαιρική της ποιότητα και την εμπειρία της.
click: photoSazio