Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

Τηλεδιάσκεψη 26 σωματείων της Β’ και Γ’ Εθνικής Γυναικών, παρών ο Χατζησαρόγλου

Τηλεδιάσκεψη πραγματοποιήθηκε ανάμεσα σε 26 σωματεία της Β’ και Γ’ κατηγορίας του γυναικείου ποδοσφαίρου, με παρών τον πρώην πρόεδρο της επιτροπής ποδοσφαίρου γυναικών, Γιώργο Χατζησαρόγλου. 

Στην τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 7 Απριλίου με σκοπό την επανέναρξη των προπονήσεων σε Β’ και Γ’ Εθνική Γυναικών, όπου συμμετείχαν 26 σωματεία και ο κ. Γεώργιος Χατζησαρόγλου, οι ομάδες Δόξα Πηγαδακίων και Λύκων Αιγίου επικοινώνησαν με την κ. Μαυρωτά, ο οποίος έκανε γνωστό ότι την προσεχή Παρασκευή 9/4, έχει τεθεί έγγραφο αίτημα στην Επιτροπή Λοιμοξιολογων του Υπουργείου Υγείας, για έγκριση έναρξης προπονησεων των σωματείων.

To Δελτίο Τύπου των ομάδων της Β’ και Γ’ κατηγορίας. 
Προς
τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που καλύπτουν το ποδόσφαιρο γυναικών.
Σήμερα Τετάρτη 7/4 πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη των σωματείων ποδοσφαίρου γυναικών όπου αγωνίζονται στις εθνικές κατηγορίες, Β και Γ.
Τον συντονισμό τις τηλεδιάσκεψης είχε ο προπονητής τις ομάδας ΙΑΛΥΣΟΣ ΡΟΔΟΥ κύριος Ακης Γεωργίου , συνεπικουρούμενος από τον εκπρόσωπο τις ΔΟΞΑΣ ΠΗΓΑΔΑΚΙΩΝ ΖΑΚΥΝΘΟΥ , οι οποίοι και συντάσσουν το παρακάτω δελτίο τύπου, μετά από έγκριση των εκπροσώπων των παρισταμένων 26 σωματείων ποδοσφαίρου γυναικών.
Στην τηλεδιασκεψη συμμετείχε ο αξιότιμος κύριος Χατζησαρογλου γεωργιος, μέλος τις Ε.Ε. τις Ομοσπονδίας, και μέχρι πρότινος πρόεδρος τις επιτροπής ποδοσφαίρου γυναικων .
Επίσης, ενημερώθηκαν οι συμμετέχοντες στην τηλεδιάσκεψη, για την τηλεφωνική επικοινωνία το μεσημέρι τις ίδιας ημέρας, με δύο μέλη εκ των 26, και συγκεκριμένα με τους εκπροσώπους των Λύκων Αιγίου και τις ΔΟΞΑΣ ΠΗΓΑΔΑΚΙΩΝ ΖΑΚΥΝΘΟΥ, με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, κύριο Μαυρωτα, ο οποίος επιβεβαίωσε, ότι την προσεχή Παρασκευή 9/4, έχει τεθεί έγγραφο αίτημα στην Επιτροπή Λοιμοξιολογων του Υπουργείου Υγείας, για έγκριση έναρξης προπονησεων των σωματείων στις συγκεκριμένες κατηγορίες ποδοσφαίρου γυναικών από το Υφυπουργείο Αθλητισμού.
Στην τηλεδιασκεψη πρώτος τον λόγο πήρε ο κύριος Χατζησαρογλου, ο οποίος διαβεβαίωσε τους παριστάμενους, ότι η Ομοσπονδία θέλει να στηρίξει με ότι μέσο διαθέτει την επανεκκίνηση των συγκεκριμένων αθλητικών συλλόγων.
Χαιρετίζει την εκδήλωση, και προτείνει να κατατεθούν προτάσεις από τα σωματεία στην νέα επιτροπή ποδοσφαίρου γυναικών που θα συσταθεί σε σώμα από το προσεχές Σάββατο 10/4, μετά και τις αρχαιρεσίες στην Ομοσπονδία ποδοσφαίρου, για την μορφή των νέων προκηρύξεων για την Β και Γ Εθνική ποδοσφαίρου γυναικων.
Ακολούθησε διαλογική συζήτηση μεταξύ των παρισταμένων.
Επειδή όμως απουσίαζαν εξαιτίας ανειλημμένων υποχρεώσεων αρκετά συνάδελφα σωματεία, (Νίκη Τραγανου, Νέες Ατρόμητου, Α.Ο. Τρίκαλα, και αλλοι), και προκειμένου να επικαιρωθει η αναμενόμενη έγκριση έναρξης προπονήσεων από το προσεχές Σαββατοκύριακο, αποφασίστηκε ομόφωνα να πραγματοποιηθεί νέα τηλεδιάσκεψη την προσεχή Δευτέρα 12/4, όπου στα social media , θα ανακοινωθεί η νέα ηλεκτρονική διευθυνση, από τον κύριο Άκη Γεωργίου.
Η πολλή καλή συμμετοχή, αλλά κυρίως το πολλή καλό κλίμα στην συζήτηση, γέμισε με αισιοδοξία όλους τους συμμετέχοντες.
Η ισχύς εν τη ενώσει.
Κλείνοντας το σώμα τον παρισταμένων, εξέφρασε ομόφωνα τα θερμά συλλυπητήρια, για τον θάνατο του προέδρου του Κωακος Φιλινος.
Το δελτίο τύπου έχει την έγκριση των παρακάτω αθλητικών συλλόγων.
1)ΑΟ ΧΑΝΙΑ
2) ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
3)ΣΑΠΦΩ ΛΕΣΒΟΥ
4)ΑΕ ΛΗΜΝΟΥ
5)ΒΕΡΟΙΑ Ladies
6)ΑΟ ΣΟΥΦΛΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
7)ΛΕΟΝΤΙΚΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
8)ΔΟΞΑ ΠΗΓΑΔΑΚΙΩΝ ΖΑΚΥΝΘΟΥ
9)ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ
10)ΠΕΡΣΕΑΣ ΣΥΡΟΥ
11)ΝΕΦΕΛΕΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
12)ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΝΟΤΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
13)ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
14)ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛΥΘΙΩΝ ΡΟΔΟΥ
15)ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ Ladies
16)ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟΣ
17)ΙΚΑΡΟΣ ΠΕΤΡΩΤΟΥ ΑΧΑΙΑΣ
18)ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΔΟΞΑ 98 ΖΑΚΥΝΘΟΥ
19)ΤΡΑΧΩΝΕΣ ΑΛΙΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ
20)ΙΑΛΥΣΟΣ ΡΟΔΟΥ
21)ΒΟΛΟΣ 2004
22)ΛΥΚΟΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ
23)ΑΟ ΣΕΙΡΗΝΑ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
24)ΑΟ ΑΘΛΟΠΑΙΔΕΙΩΝ ΚΩ
25)ΙΑΣΩΝ ΙΛΙΟΥ
26)ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΙΚΑΡΙΑΣ.
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την Δευτέρα και περιμένουμε με αγωνία τα ευχάριστα νέα το Σαββατοκύριακο.
Οι συντάκτες του δελτίου Τύπου
(Άκης Γεωργίου, Ανδρέας Γκουσκος.)
(Ζητάμε συγνωμη εάν έχει γίνει κάποιο λάθος στις ακριβής ονομασίες των αθλητικών συλλόγων.)