Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

Συνεχίζει στον πάγκο της Ολυμπιάδας Υμηττού ο Γκαλίτσιος

Η Ολυμπιάδα Υμηττού που κατέκτησε την τέταρτη θέση στον όμιλό της υπό την καθοδήγηση του προπονητή Νίκου Γκαλίτσιου, ανακοίνωσε την ανανέωση συνεργασίας με τον έμπειρο τεχνικό. 

O Νίκος Γκαλίτσιος στο παρελθόν υπήρξε προπονητής της γυναικείας ομάδας της ΑΕΛ, των Ακαδημιών της Νίκης Μιχαήλ και του Σμόλικα Φαλάνης, όπου συνέχισε και στην ανδρική ομάδα για 2 χρόνια. Στη συνέχεια βρέθηκε στον πάγκο του Αβέρωφ και της Αστραπής Νέας πολιτείας.

H ανακοίνωση της Ολυμπιάδας Υμηττού 

ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΛΙΤΣΙΟΣ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΖΟΝ
Μετά από συνάντηση – συζήτηση του προέδρου κ. Γιώργου Κουρτέλη και μελών του Δ.Σ. με τον Νίκο Γκαλίτσιο συμφωνήθηκε η συνέχιση της συνεργασίας για την επόμενη χρονιά 2021-2022.
Η πορεία της Ολυμπιάδας στο φετινό πρωτάθλημα, η ταύτιση φιλοσοφίας και απόψεων των δύο πλευρών, είχαν ως φυσικό επακόλουθο την λήψη της εν λόγω απόφασης.
Οι αυθόρμητες δηλώσεις του Νίκου Γκαλίτσιου:
<< Ήταν μια δύσκολη χρόνια για όλους και φυσικά για το γυναικείο ποδόσφαιρο.
Έπρεπε να παίξουμε ένα ολόκληρο γύρο σε δυο μήνες, με αγώνες κάθε Κυριακή αλλά και κάποιους μεσοβδόμαδα. Επιπλέον είχαμε να αντιμετωπίσουμε και το δυσκολότερο πρόγραμμα του ομίλου, καθώς είχαμε 6 αγώνες εκτός έδρας με τα τρία παιχνίδια στην Κρήτη.
Δε σταθήκαμε στις δυσκολίες και δουλέψαμε πάρα πολύ για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα κορίτσια που σε πολύ λίγο χρόνο, αποδέχθηκαν και αφομοίωσαν τη δική μου φιλοσοφία.
Με υπερπροσπάθεια, καταφέρανε να σωθεί η ομάδα αρκετά νωρίς και τελικά να τερματίσουν στην τετράδα της κορυφής.
Πιστεύω, πως αν είχαμε περισσότερο χρόνο τα πράγματα θα ήταν ακόμα καλύτερα.
Θέλω να συγχαρώ όλες τις ομάδες που συμμετείχαν σε αυτό το πρωτάθλημα ειδικών συνθηκών και εύχομαι του χρόνου να γίνει υπό φυσιολογικές συνθήκες.
Ευχαριστώ τη διοίκηση της Ολυμπιάδας Υμηττού που με εμπιστεύτηκε σε αυτή τη δύσκολη περίοδο και μερίμνησε για τις ανάγκες της ομάδας.
Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους γονείς που φρόντιζαν να ξεπερνούν τις δυσκολίες μετακίνησης, ώστε τα νεαρά κορίτσια να συμμετέχουν σε κάθε προπόνηση.
Εύχομαι η επόμενη χρονιά να μας βρει όλους ενωμένους, ακόμα πιο ψηλά. >>
Κόουτς, σύσσωμη η Αθλητική Οικογένεια της Ολυμπιάδας, σ’ ευχαριστούμε για τη φετινή χρονιά και ευχόμαστε η επόμενη να είναι γεμάτη όμορφες στιγμές, εντός και εκτός γηπέδων.