Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

Στον πάγκο της ΑΕΛ και τη νέα σεζόν Πάνος, Βακουφτσής, Μητάκος

Στο τιμόνι της γυναικείας ομάδας της ΑΕΛ παραμένουν και τη νέα σεζόν, ο προπονητής Βασίλης Πάνος με βοηθούς-συνεργάτες τον προπονητή τερματοφυλάκων Ευριπίδη Βακουφτσή και τον γυμναστή Βασίλη Μητάκο. Επίσης ο Αχιλλέας Μαστοροδήμος παραμένει στην τεχνική ηγεσία των Ακαδημιών ποδοσφαίρου Γυναικών της ΑΕΛ. 

Η γυναικεία ομάδα της Λάρισας κατέκτησε την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής Γυναικών την σεζόν 2020-2021 και επειδή ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει η διοίκηση ανακοίνωσε την ανανέωση συνεργασίας με τους Βασίλη Πάνο, Ευριπίδη Βακουφτσή , Βασίλη Μητάκο και Αχιλλέα Μαστοροδήμο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΛ 

Στον πάγκο της Γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου της ΑΕΛ θα βρίσκεται και την νέα χρονιά, ο Βασίλης Πάνος με βοηθούς-συνεργάτες τον προπονητή τερματοφυλάκων Ευριπίδη Βακουφτσή και τον γυμναστή Βασίλη Μητάκο.

Το τεχνικό τιμ της ΑΕΛ έλαβε ψήφο εμπιστοσύνης για ακόμα μία χρονιά από την διοικούσα επιτροπή για να συνεχίσει το απόλυτα επιτυχημένο έργο του.

Όλοι τους ευχαρίστησαν την διοίκηση για την στήριξη και δήλωσαν απόλυτα ευχαριστημένοι από τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας, δίνοντας παράλληλα υπόσχεση για πιο σκληρή δουλειά και μεγαλύτερες επιτυχίες.

Μαζί όμως θα συνεχίσουν για ακόμα μία χρονιά ΑΕΛ και Αχιλλέας Μαστοροδήμος. Ο πολύπειρος τεχνικός θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες τους στην Ακαδημία ποδοσφαίρου Γυναικών και τη νέα σεζόν.

Μετά την ανανέωση  του τεχνικού τιμ, σειρά παίρνει η οριστικοποίηση των μεταγραφικών κινήσεων για την ενίσχυση της ομάδας. Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν και οι σχετικές ανακοινώσεις.