Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

Στο τιμόνι της Δόξας 2016 ο Τεγξίζογλου και την επόμενη σεζόν

Η γυναικεία ομάδα της Δόξας 2016 ανανέωσε την συνεργασία της με τον προπονητή Ντίνο Τεγξίζογλου για την αγωνιστικής σεζόν 2021-2022. 

Μετά την άκρως επιτυχημένη περσινή σεζόν δεν υπήρχε αμφιβολία ότι ο Νίκος Λαζαρίδης πρόεδρος της Δόξας θα άφηνε την ομάδα χωρίς τον δημιουργό της.  Όπως τόνισε ο κόουτς Ντίνος Τεγξίζογλου στόχος είναι η ομάδα να παίξει επιθετικό ποδόσφαιρο και να προσφέρει θέαμα αλλά και νίκες στον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Ντίνος Τεγξίζογλου στην επίσημη σελίδα της ομάδας, doxa2016.gr. 

«Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση της ομάδας για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου για να καθοδηγήσω την ομάδα, έχω υψηλό αίσθημα ευθύνης. Είχα 2 καλές προτάσεις εκτός Δράμας εκ των οποίων η μια γυναικεία. Πρώτη μου επιλογή ήταν να παραμείνω στην ομάδα. Το έργο μου ακόμη δεν ολοκληρώθηκε, έχω να προσφέρω ακόμα περισσότερα στην ομάδα. Ελπίζω να πραγματοποιήσουμε μαζί με τις παίκτριες μια σεζόν που θα μας αφήσει όλους ικανοποιημένους.

Για τους στόχους:  «Ο πρώτος στόχος είναι να είμαστε ικανοποιημένοι με το ποδόσφαιρο που θα παίζουμε. Θα δώσουμε τη μάχη μας να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στο πρωτάθλημα».

Για το τι ποδόσφαιρο θα παίξει η Δόξα. «Επιδίωξη είναι να δημιουργήσουμε μια επιθετική ομάδα ανταγωνιστική που δεν θα περιμένει τον αντίπαλο. Θέλουμε πάθος, δύναμη, ενέργεια και δική μας ταυτότητα».

Για την περσινή χρονιά: « Ότι συνέβη πέρυσι είναι παρελθόν. Βάλαμε τις βάσεις και πάνω σε αυτές θα χτίσουμε την ομάδα. Θέλουμε να φτιάξουμε μια ομάδα τολμηρή, γενναία που να κυνηγά τη νίκη σε κάθε παιχνίδι”.

Για τις υπόλοιπες μεταγραφικές κινήσεις: «Το ρόστερ αυτή τη στιγμή φτιάχνεται και περιμένουμε ακόμα κάποιες παίκτριες να έρθουν. Χρειαζόμαστε ενίσχυση στις δυο πλευρές της επίθεσης και στο επιθετικό χαφ. Επίσης περιμένουμε παίκτριες για το αμυντικό κομμάτι, καθώς κι άλλες σημαντικές αθλήτριες για το ρόστερ μας».

Για το αν την φετινή χρονιά θα δώσει βάρος στα νέα παιδιά: «Θέλω να δουλεύω με παίκτριες που να παίζουν πρώτα για την ομάδα και το σύνολο. Δεν ξεχωρίζω μικρές ή μεγάλες αθλήτριες. Όποια δείχνει μέσα στο γήπεδο ότι αξίζει θα παίζει. Προσπαθώ  να είμαι δίκαιος με όλες. Θέλω να κρατάω τις ισορροπίες, επιβάλλεται να υπάρχει αλληλοσεβασμός και πειθαρχία. Πρέπει να καταλάβουν ότι όταν η ομάδα πάει καλά ανεβαίνουν οι μετοχές όλων. Μέσα από καλές εμφανίσεις όλοι παίρνουν ένα μερίδιο επιτυχίας. Θέλω να είναι παθιασμένες και να δείχνουν όρεξη για δουλειά, είναι βασικό συστατικό για να υπάρχει υγιής ανταγωνισμός».