Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

Στο Novasports η σέντρα της Εθνικής Γυναικών κόντρα στην Γαλλία την Παρασκευή (vid)

Απο την συχνότητα του Novasports Prime θα μεταδοθεί ο αγώνας της Εθνικής Γυναικών κόντρα στην Γαλλία την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου και ώρα 18.00 που θα λάβει χώρα στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο Πατρών. 

H προσπάθεια της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου γυναικών για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023 περνάει μέσα από το γήπεδο του Novasports.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, με προπονητή τον Γιώργο Κυριαζή, έχει κληρωθεί με αντιπάλους τη Γαλλία, το Καζακστάν, τη Σλοβενία, την Εσθονία και την Ουαλία στον 9ο Προκριματικό όμιλο. H ομάδα που θα τερματίσει πρώτη στον όμιλο προκρίνεται απευθείας στο Παγκόσμιο Κύπελλο ενώ η δεύτερη θα συμμετάσχει σε Play Off Round.

Στις δύο πρώτες αγωνιστικές η Εθνική μας ομάδα θα υποδεχθεί στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο τη Γαλλία (17/9, 18:00) και το Καζακστάν (21/9, 20:00), αγώνες που θα μεταδοθούν από το Novasports Prime  σε περιγραφή του Αποστόλη Λάμπου και ρεπορτάζ του Γιώργου Αργυρόγλου.

Οι επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις για την γαλανόλευκη μέχρι το τέλος του 2021, είναι τον Οκτώβριο με το Καζακστάν εκτός έδρας (22/10) και την Σλοβενία (26/10) εντός έδρας καθώς και το Νοέμβριο με την Ουαλία (26/11) και την Σλοβενία (30/11) εκτός έδρας.

Η συνέχεια είναι τον Απρίλιο του 2022 με τους αγώνες εκτός (8/4) και εντός (12/4) έδρας με την Εσθονία και οι υποχρεώσεις του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος ολοκληρώνονται τον Σεπτέμβριο του 2022 με την Ουαλία εντός έδρας (2/9) και την Γαλλία εκτός έδρας (6/9).

Πηγή : novasports.gr