Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

Στο γήπεδο Ζωγράφου η έδρα της νεοσύστατης γυναικείας ομάδας του Παναθηναϊκού

Σύμφωνα με πληροφορίες του “Τ”, το Δημοτικό Στάδιο Ζωγράφου αναμένεται να είναι η έδρα της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού στην “παρθενική” της σεζόν στα εθνικά πρωταθλήματα, ενώ δεύτερη έδρα θα δηλωθεί το ιστορικό “Απόστολος Νικολαΐδης”. 

Οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με το Δήμο Ζωγράφου και όλα δείχνουν πως το γήπεδο του Ηλυσιακού θα είναι η έδρα που θα έχει το νέο τμήμα του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου.

Η επιλογή της περιοχής δεν είναι τυχαία, καθώς είναι έντονο το… Παναθηναϊκό στοιχείο στην περιοχή του Ζωγράφου, ενώ το γήπεδο καλύπτει καλύπτει – και με το παραπάνω – τις ανάγκες της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου.

Το Δημοτικό Στάδιο “Γρηγόρης Λαμπράκης” έχει έκταση 25.250 τ.μ. και περιλαμβάνει γήπεδο ποδοσφαίρου με φυσικό χλοοτάπητα υψηλών προδιαγραφών διαστάσεων 105Χ68,5 μέτρων, κερκίδες με καθίσματα για 2.700 θεατές, στο οποίο διεξάγονται αγώνες ποδοσφαίρου. Έχει τη δυνατότητα να υποστηρίξει τηλεοπτική μετάδοση βραδινών αγώνων λόγω του άριστου ηλεκτροφωτισμού του.

πηγή Trifilara.gr