Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

Στην Ολυμπιάδα Υμηττού η διεθνής Νεκταρία Ευθυμίου

Την έναρξη συνεργασίας με την διεθνή αθλήτρια Νεκταρία Ευθυμίου ανακοίνωσε η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Υμηττού. 

Με την φανέλα της Ολυμπιάδας Υμηττού θα αγωνίζεται την σεζόν 2021-2022 η Νεκταρία Ευθυμίου, η οποία δηλώνει ανυπόμονη και έτοιμη να δώσει τον καλύτερό της εαυτό την νέα σεζόν, καθώς επίσης ευχαριστεί ιδιαίτερα την διοίκηση και τις συμπαίκτριές της στην μέχρι πρότινος ομάδα της, την ΑΕΚ Μεσολογγίου.

Η Ανακοίνωση της Ολυμπιάδας Υμηττού 

ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΕΥΘΥΜΙΟΥ – ΠΡΩΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΥΜΗΤΤΟΥ
Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε την έναρξη συνεργασίας της ΝΕΚΤΑΡΙΑΣ ΕΥΘΥΜΙΟΥ με την ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΥΜΗΤΤΟΥ.
Η Νεκταρία είναι φοιτήτρια στο ΤΕΦΦΑΑ Αθηνών. Στο χώρο του ποδοσφαίρου γυναικών, είναι γνωστή για την αξία της και θεωρείται δεδομένο πως θα ενισχύσει σημαντικά την φετινή ομάδα.
Προκειμένου να γνωστοποιήσουμε το βιογραφικό της, με τον αυθορμητισμό που τη διακρίνει μας δήλωσε:
<< Ονομάζομαι Νεκταρία Ευθυμίου και είμαι πολύ χαρούμενη που θα ανήκω πλέον στην ομάδα του Υμηττού.
Η Ολυμπιάδα είναι μια αξιόλογη και δυναμική ομάδα και ανυπομονώ να συνεργαστώ με τα πρόσωπα που την απαρτίζουν. Προσωπικός μου στόχος είναι η επιτυχημένη συνεργασία με την ομάδα καθώς και η χαρά του παιχνιδιού.
Αγωνίζομαι σε διάφορες θέσεις, ανάλογα τις ανάγκες του κάθε προπονητή, ωστόσο αγαπώ τη θέση του μέσου και ύστερα αυτή του κεντρικού αμυντικού.
Η αγάπη μου και συνεπώς η ενασχόλησή μου με το ποδόσφαιρο, ξεκίνησε όταν ήμουν 5 ετών, επηρεασμένη από τον ξάδερφο μου που συνέβαλε ιδανικά να το λατρέψω.
Τα πρώτα ποδοσφαιρικά βήματα, τα έκανα σε ακαδημία του Ολυμπιακού της περιοχής μου. Εντάχθηκα και αγωνίστηκα στην γυναικεία ομάδα του Μεσολογγίου, ” Μεσολόγγι 2008″ σημερινή “ΑΕΚ Μεσολογγίου”, με πολλές όμορφες στιγμές και σημαντικές εμπειρίες έως σήμερα.
Είχα την ύψιστη τιμή για μια αθλήτρια, να φορέσω το εθνόσημο με την εθνική κορασίδων, με 10 κλήσεις σε αποστολές και συμμετοχή σε 17 αγώνες με την επίσημη αγαπημένη.
Κλήθηκα και στην εθνική νεανίδων, όπου όμως δεν έγιναν οι προγραμματισμένοι αγώνες λόγω του COVID 19.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ΑΕΚ Μεσολογγίου και ιδιαίτερα τον πρόεδρο κ. Ευάγγελο Καρακώστα, τον προπονητή κ. Γιάννη Γουλή και τον βοηθό προπονητή κ. Βύρωνα Παναγιωτόπουλο για τα ωραία και εποικοδομητικά χρόνια που πέρασα. Πάνω απ’ όλα ωστόσο, θα ήθελα να ευχαριστήσω τις συμπαίκτριες μου, την κάθε μια ξεχωριστά, για την άριστη συνεργασία που είχα μαζί τους καθώς και την συμβολή τους για την προσωπική μου εξέλιξη.
Αισθάνομαι ιδιαίτερη τιμή που θα φορέσω τη φανέλα την Ολυμπιάδας και ανυπομονώ να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για την επίτευξη των στόχων της ομάδας !!! >>
Νεκταρία, με τη σειρά μας θα θέλαμε κι εμείς να ευχαριστήσουμε την ΑΕΚ Μεσολογγίου για την παραχώρηση του δελτίου, ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή σου στην ομάδα μας !!!
Σε καλωσορίζουμε στην Αθλητική Οικογένεια της Ολυμπιάδας και σου ευχόμαστε ολόψυχα, παντού και πάντα επιτυχίες !!!