Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

Στην Καρδίτσα για χάρη των Ελπίδων η Amon Scheers

Με την προσθήκη της Amon Scheers ενισχύονται οι Ελπίδες Καρδίτσας. 

Η γυναικεία ομάδα της Καρδίτσας προχώρησε στην απόκτηση της 30χρονης έμπειρης επιθετικού Amon Scheers εν όψει της επανεκκίνησης του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Α΄ Εθνικής Γυναικών.

Η Amon Scheers είναι η 6η μεταγραφική κίνηση των Ελπίδων μετά τις Μαρία Λουιζα Μαφι Ντα Σιλβεϊρα, Marlene Barbosa, Ιωάννα Γεραγόρη, Γεωργία Σκοτεινιώτη και Δήμητρα Τσιμπίδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συλλόγου:

Οι Ελπίδες Καρδίτσας προχώρησαν στην μεταγραφή της Γαλλίδας Amon Scheers.

Δηλώσεις της παίκτριας: “Άρχισα να παίζω ποδόσφαιρο στο Athletic Club of Abidjan (Ακτή Ελεφαντοστού). Το 2010, μπήκα στο κλαμπ Issy Les Moulineaux στη Γαλλία. Η επαγγελματική μου καριέρα ξεκίνησε όταν με εντόπισε ένας προπονητής στη Λουιζιάνα (ΗΠΑ). Από το 2012 έως το 2016, έπαιξα στο Πανεπιστήμιο Νοτιοανατολικής Λουιζιάνας και στο Πανεπιστήμιο William Carey όπου ήμασταν πρωταθλητές για 2 χρόνια και Εθνικοί πρωταθλητές. Το 2017, έπαιξα στο The League of Paris όπου ήμουν κορυφαία σκόρερ και καλύτερη επιθετικός της χρονιάς με τον Fleury 91. 2020, Μετά από λίγο χρόνο στο GDC Ados Francos club (Πορτογαλία). Είμαι πολύ χαρούμενη που θα συμμετέχω στις Elpides Karditsas και είμαι αποφασισμένη να κρατήσω ψηλά τα χρώματα της φανέλας μας“.