Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

Στίλβη Χανίων: Η νεοσύστατη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου που “γεννήθηκε” εν μέσω πανδημίας

Στην εποχή του Κορωνοϊού την στιγμή που ο αθλητισμός ζεί μερικές απο τις πιο σκοτεινές μέρες του, “γεννήθηκε” μία νέα γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου στα Χανιά, η Στίλβη. 

Η Στίλβη αποτελεί μια νέα ομάδα στον χώρο του γυναικείου ποδοσφαίρου με διάθεση, νέες ιδέες και αγάπη για το άθλημα του ποδοσφαίρου.

Όπως ανακοινώνει και η ίδια η διοίκηση της ομάδας μέσω της προσωπικής της σελίδας στα social media, ”Επιθυμία μας, η συμμετοχή στα εθνικά πρωταθλήματα σε αγωνιστικό επίπεδο, ο σχηματισμός πρότυπων ακαδημιών για τα νέα κορίτσια και συμπληρωματικά η προσπάθεια για την εξέλιξη του γυναικείου ποδοσφαίρου”

Αναλυτικά το κείμενο της νέας ομάδας τον Χανίων:

Η Στίλβη Χανίων αποτελεί την νέα ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών της πόλης.
Ένα νέο ξεκίνημα με διάθεση, δυναμισμό και αγωνιστικότητα, προκειμένου η ομάδα μας να καταφέρει να σχηματίσει ένα βασικό πυλώνα στο γυναικείο ποδόσφαιρο, στην πόλη των Χανίων.
Το ποδόσφαιρο γυναικών με αρκετά δημοφιλή παρουσία σε Ιταλία, Αγγλία, Ισπανία και άλλες χώρες, μας υποδεικνύει ότι το ποδόσφαιρο δεν είναι ένα ανδροκρατούμενο άθλημα, αντίθετα είναι ένα σπορ για όλους. Αν και στην χώρα μας το άθλημα αυτό δεν είναι τόσο δημοφιλές, εντούτοις είναι αναγκαίο να δημιουργηθούν νέες ομάδες, νέα κίνητρα και νέες ιδέες, για ένα καλύτερο αύριο στον χώρο του γυναικείου ποδοσφαίρου.
Επιθυμία μας, η συμμετοχή στα εθνικά πρωταθλήματα σε αγωνιστικό επίπεδο, ο σχηματισμός πρότυπων ακαδημιών για τα νέα κορίτσια και συμπληρωματικά η προσπάθεια για την εξέλιξη του γυναικείου ποδοσφαίρου. Επίσης είναι σημαντικό, να καλλιεργηθεί ο σεβασμός, απέναντι στα νέα κορίτσια και τις νέες αθλήτριες που αγαπούν το άθλημα και θέλουν με σοβαρότητα, να ασχοληθούν μαζί του.
Η αγάπη μας για το παιχνίδι, η διάθεση μας για παρουσία εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων, είναι μόνο η αρχή.
Για ένα διαφορετικό ταξίδι με την μπάλα.
Ένα παιχνίδι, μια ομάδα, μια πόλη.