Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

Σημαντική προσθήκη για την Ολυμπιάδα Υμηττού με τον αναλυτή Θωμά Μαγνήσαλη

Σε μια σημαντική κίνηση για την εξέλιξη του ποδοσφαίρου γυναικών προχώρησε η Ολυμπιάδα Υμηττού με την προσθήκη του Θωμά Μαγνήσαλη στην θέση του αναλυτή αγώνων. 

Η Ολυμπιάδα Υμηττού ανακοίνωσε την ένταξη του αναλυτή αγώνων Θωμά Μαγνήσαλη, στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας.

Ο νεαρός αναλυτής θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του προπονητή Νίκου Γκαλίτσιου με σκοπό τη βελτιστοποίηση της αθλητικής απόδοσης των παικτριών και την καλύτερη προετοιμασία της ομάδας βασιζόμενη στην ανάλυση αντιπάλου.

Ο Θωμάς Μαγνήσαλης είναι κάτοχος προπονητικού διπλώματος και ολοκληρώνει τις σπουδές του στο Institute of Sports Analysis με την εξειδίκευση του Αναλυτή αγώνων.

Η ανακοίνωση της ομάδας του Υμηττού 

Ο κ. Μαγνήσαλης Θωμάς αναλυτής αγώνων στην Α.Ο Ολυμπιάδα Υμηττού.
Στο πλαίσιο της εφαρμογής νέων τεχνολογιών και μεθόδων, έχουμε ξεκινήσει τη συνεργασία μας με το Ινστιτούτο Αθλητικής Ανάλυσης (ΙΝΣΑ) και με τον αναλυτή ποδοσφαίρου Performance video and Data Analyst κ. Μαγνήσαλη Θωμά, άμεσος συνεργάτης του προπονητή μας για τη βελτιστοποίηση της αθλητικής απόδοσης των παικτριών.
Ο κ. Μαγνησαλης γεννημένος την 28η Ιανουαρίου 1992 στην Αθήνα είναι πτυχιούχος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών του τμήματος Θεολογίας.
Είναι κάτοχος διπλώματος της UEFA, καθώς και χειριστής προγραμμάτων Instat,Nacsport,Once και Interplay. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια επιμόρφωσης Αθλητικών Στελεχών,Youth Soccer ( Παιδικό Ποδόσφαιρο) και Social Skills in the coaching sector (Κοινωνικές Δεξιότητες στο τομέα της προπονητικής).
Στο παρελθόν υπήρξε ποδοσφαιριστής στην ακαδημία του Χουάν Ραμόν Ρότσα, ενώ έχει αγωνιστεί στην Α’ Εθνική κατηγορία ποδοσφαίρου Σάλας ανδρών Ελλάδας με την ομάδα του Α.Ο Γυπαετών Αχαρνών, καθώς και στα ερασιτεχνικά σωματεία του Α.Ο Διονύσου , ΟΦΗ Ηρακλείου Αττικής και Α.Π.Ο Ερμή Αττικής.
Η διοίκηση της ομάδας ευχαριστεί τον κ. Μαγνήσαλη Θωμά για τις υπηρεσίες που προφέρει στον προπονητή μας κ. Γκαλίτσιο και του εύχεται καλή επιτυχία στο έργο του