Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

Πρώτη συγκέντρωση Εθνικής Κορασίδων: “Σωστή προετοιμασία ενόψει προκριματικών”

Επιστροφή στις προπονήσεις για την Εθνική Κορασίδων, ενόψει των δύο φιλικών αγώνων με τη Σκωτία στο Στάδιο της Νέας Σμύρνης (08/02/2023, 12:00 και 11/02/2023, 11:00), στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για την συμμετοχή της στην 2η προκριματική φάση της League B του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος WU-17 2023, τον προσεχή Μάρτιο.

Ο προπονητής της Εθνικής Κορασίδων Γιώργος Παπακώστας τόνισε ότι κύριος στόχος της ομάδας είναι η καλύτερη δυνατή προετοιμασία για τους επερχόμενους αγώνες του Μαρτίου, ώστε να επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου στην League A.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Παπακώστα:

“Έχουμε δύο δυνατές αναμετρήσεις με την ομάδα της Σκωτίας στο πλαίσιο της  προετοιμασίας μας για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος η οποία θα διεξαχθεί το διάστημα 20-30 Μαρτίου στη Λιθουανία. Η Σκωτία είναι μια πάρα πολύ καλή  και ποιοτική ομάδα. Θέλαμε αυτό το διάστημα να έχουμε έναν υψηλής δυναμικότητας αντίπαλο, ώστε να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για τους επίσημους αγώνες μας.

Οφείλουμε να δείξουμε την απαιτούμενη συγκέντρωση και αγωνιστικότητα και στις δύο φιλικές αναμετρήσεις που έχουμε και όταν έρθει η ώρα για το τουρνουά της Λιθουανίας να διεκδικήσουμε με αξιώσεις την άνοδο μας στην League A. Υπάρχει ταλέντο και όρεξη για δουλειά στα κορίτσια και ευελπιστούμε μέσα από τις προπονήσεις μας να πετύχουμε αυτόν το στόχο”.

Δείτε ΕΔΩ τις κλήσεις της Εθνικής Κορασίδων για τα δύο φιλικά με την αντίστοιχη της Σκωτίας.

*Υπενθυμίζεται ότι και στις δύο φιλικές αναμετρήσεις με την Σκωτία η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό και η είσοδος των εκπροσώπων των Μ.Μ.Ε. θα πραγματοποιηθεί από την κεντρική θύρα του Σταδίου της Νέας Σμύρνης.