Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

Ποδόσφαιρο: Το όνειρο του τίτλου και του Champions League

Ο τεχνικός της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του ΠαναθηναϊκούΓιάννης Χαραλαμπίδης μίλησε στο trifillara.gr και στο Γιώργο Καπουκάκη μετά τη νίκη των Πράσινων επί των Τραχώνων, που χάρισε στο Τριφύλλι το πρωτάθλημα και την απευθείας άνοδο στη μεγάλη κατηγορία.

 

Ο άνθρωπος που πιστώνεται σε μεγάλο βαθμό αυτή την επιτυχία και που έχει “χτίσει” αυτή την ομάδα, αναφέρθηκε στη σκληρή δουλειά που έχει γίνει, έτσι ώστε να φτάσει το συγκεκριμένο τμήμα σε αυτό το επίπεδο, εξέφρασε την ανυπομονησία του για να δει το Τριφύλλι να αγωνίζεται στην Α’ Εθνική, ενώ αποκάλυψε και τον… μακροχρόνιο στόχο του Παναθηναϊκού, που δεν είναι άλλος από τον τίτλο στην μεγάλη κατηγορία και την έξοδο στο Champions League!

 

Αρχικά, ο Γιάννης Χαραλαμπίδης σχολίασε το φινάλε της σεζόν, το οποίο τελείωσε με τον καλύτερο τρόπο για το “πράσινο” στρατόπεδο. “Είναι ένας κύκλος δύο ετών. Δεν ήταν μόνο φετινός. Ήταν από πέρυσι. Είχαμε βάλει στόχο σε δύο χρόνια να είμαστε στην Α’ Εθνική και αυτός ο στόχος επετεύχθη με τον καλύτερο τρόπο. Βέβαια, αυτό δεν ήρθε στην τύχη. Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ με αυτό το τμήμα. Το τμήμα έχει ανεβάσει το επίπεδο του. Και αυτό φαίνεται από το ποδόσφαιρο που παίζει και από τα αποτελέσματα που έχει πάρει σε όλη τη χρονιά. Ανυπομονούμε, να δούμε το τμήμα ποδοσφαίρου γυναικών του Παναθηναϊκού στη μεγάλη κατηγορία, στην Α’ Εθνική εκεί που του αξίζει”, είπε ο τεχνικός των Πράσινων.

 

Εν συνεχεία, αποκάλυψε το τι σημαίνει αυτή η επιτυχία για τον ίδιο, αναφέροντας: “Είναι η κορυφαία μου στιγμή στην προπονητική μου καριέρα. Και αυτό γιατί πήραμε μία ομάδα εντελώς από το μηδέν και την χτίσαμε κομμάτι – κομμάτι και τελικά πετύχαμε το στόχο με μεγάλη ευκολία, από ό,τι αποδεικνύεται, αλλά με πάρα πολύ σκληρή δουλειά και πολλές δυσκολίες, τις οποίες τις αντιμετωπίσαμε στο έπακρο”.

 

Βλέποντας τα κορίτσια να πανηγυρίζουν με την “πράσινη” σημαία και να τραγουδούν τον ύμνο, ο κόουτς μίλησε και για την… οικογένεια του τμήματος: “Είναι μεγάλη ανταμοιβή (σ.σ. το να πανηγυρίζουν οι αθλήτριές του σαν οικογένεια). Είναι το όνειρο του κάθε ανθρώπου που έχει δημιουργήσει μία ομάδα. Φαίνεται ότι η συνταγή έχει πετύχει. Έχω, φυσικά και τους βοηθούς μου που με έχουν βοηθήσει πάρα πολύ σε αυτό το κομμάτι και φυσικά όλο αυτό θα το προσπαθήσουμε ξανά και του χρόνου. Να χτίσουμε μία πάρα πολύ δυνατή ομάδα και ένα δυνατό σύνολο”.

 

Το καλύτερο, το κρατούσε για το τέλος ο Γιάννης Χαραλαμπίδης, ο οποίος μίλησε για τον στόχο του Τριφυλλιού τα επόμενα χρόνια, που έχει να κάνει με την εγχώρια διάκριση αλλά και το ευρωπαϊκό… όνειρο! Έχουμε βάλει ήδη τον επόμενο στόχο. Και αυτός δεν είναι άλλος από το να πάρουμε το πρωτάθλημα και να βγούμε στο Champions League”, ανέφερε χαρακτηριστικά.