Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

Ποδόσφαιρο: Τέλος ο Κανάτας από τον ΠΑΟΚ!

Με νέο τεχνικό θα πορευτεί η πρωταθλήτρια γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ, καθώς ο Λευτέρης Κανάτας αποτελεί παρελθόν.

 

Η ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Ποδοσφαίρου γυναικών, ανακοινώνουν την λήξη συνεργασίας με τον, μέχρι πρότινος, προπονητή, Λευτέρη Κανάτα, και τον γυμναστή, Θανάση Χατζηδημητρίου.

Αμφότεροι πρόσφεραν στον Σύλλογο, και τους ευχαριστούμε για τις υπηρεσίες τους τις δύο τελευταίες σεζόν. Ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία στην καριέρα τους, και κάθε προσωπική επιτυχία.

Η δήλωση του Λευτέρη Κανάτα, στο acpaok.gr, σχετικά με τη λήξη συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ: «Έπειτα από δύο χρόνια στην ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών του ΠΑΟΚ, θα ήθελα να ευχαριστήσω την Διοίκηση, με την οποία είχαμε μία σχέση με σεβασμό και επαγγελματισμό, και η οποία μας οδήγησε στην κατάκτηση δύο πρωταθλημάτων και την ανάδειξη πολλών αθλητριών. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Πρόεδρο, κ. Αθανάσιο Κατσαρή, τον έφορο, κ. Κωνσταντίνο Βαρδαλή, τον Αντιπρόεδρο, κ. Δημοκράτη Παπαδόπουλο, το μέλος του ΔΣ, κ. Θεολόγο Μπεκιάρη, και όλο τον Οργανισμό του ΠΑΟΚ που ήταν δίπλα στην ομάδα. Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στις αθλήτριες, οι οποίες έβγαζαν σε κάθε προπόνηση και αγώνα την καλύτερο αγωνιστική εκδοχή του εαυτού τους. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με το πως ανταποκριθήκαν και τη χημεία που δημιουργήθηκε στην ομάδα, τις ευχαριστώ, και τις εύχομαι καλή πρόοδο και πολλές επιτυχίες. Εις το επανιδείν!».